Football Talk

Αλαβές - Βιγιαρεάλ 2-1: Nίκη από χρυσάφι για τους γηπεδούχους, απομακρύνεται το Europa League για τα «υποβρύχια» (video)

Αλαβές - Βιγιαρεάλ 2-1: Nίκη από χρυσάφι για τους γηπεδούχους, απομακρύνεται το Europa League για τα «υποβρύχια» (video)
Η Αλαβές υποδέχτηκε την Βιγιαρεάλ σε αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Την έκπληξη έκαναν ο γηπεδούχοι οι οποίος επικράτησαν με 2-1, εξασφαλίζοντας σπουδαίο τρίποντο στην μάχη για την παραμονή.
Το πρώτο ημίχρονο αρκούσε και περίσσευε στην Αλαβές οι οποία κατόρθωσε να πάρει κεφάλι δύο τερμάτων, τα οποία δεν κατόρθωσαν οι φιλοξενούενοι να ανατρέψουν ποτέ.

Καταστροφικό το πρώτο μέρος για την Βιγιαρεάλ, η οποία παρ' ότι είχε την κατοχή συντρηπτικά υπέρ της, είδε τους γηπεδούχους να στέλνουν δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Ασένχο. Η αρχή έγινε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Λαγκουάρδια δέχτηκε σέντρα - ασίστ από τον Χοσέλου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Και ενώ τα «υποβρύχια» έμοιαζαν πιο ικανά για την ισοφάριση, ήρθε και δεύτερο πλήγμα, με τον Εσκαλάντε αυτή την φορά να διευρύνει το προβάδισμα, 14 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου. 
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την Βιγιαρεάλ να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, έπειτα από εξαιρετική κούρσα του Τσουκουέζε και ολέθριο λάθος του Πατσέκο, ο οποίος είδε την μπάλα να περνά μέσα από τα χέρια του. Πέραν αυτού, η κατάσταση θύμισε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο 45λεπτο, εκεί όπου η ομάδα του Έμερι είχε συνεχώς την μπάλα στην κατοχή της, χωρίς όμως να κατορθώνει να δημιουργήσει ευκαριές για γκολ.

Ο εκνευρισμός του παιχνιδιού της μάλιστα μεταφέρθηκε και στον πάγκο, καθώς ο Ισπανός τεχνικός αποβλήθηκε για συνεχείς διαμαρτυρίες.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλαβές: Πατσέκο, Ναβάρο, Λαγκουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Λουμ, Εσκαλάντε (87' Πίνα), Ριόχα (87' Τζέισον), Γκαρσία (82' Πονς), Μέντες (64' Aγκιρεγκαμπίρια), Χοσέλου
Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Οριέ, Μαντί, Τόρες (46' Φόιθ), Πεντράθα (58' Eστουπινάν), Ιμπόρα (75' Αλκάθερ), Παρέχο (46' Λο Σέλσο), Γκόμες (58' Καπουέ), Τριγκέρος, Γκόμεζ, Τσουκουέζα, Ντία

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0