Football Talk

Ιμπραΐμοβιτς: «Απόλαυσα την παραμονή μου στο MLS, ίσως μια ημέρα επιστρέψω για να τους θυμίσω το πραγματικό ποδόσφαιρο»

Ιμπραΐμοβιτς: «Απόλαυσα την παραμονή μου στο MLS, ίσως μια ημέρα επιστρέψω για να τους θυμίσω το πραγματικό ποδόσφαιρο»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί και πάλι στο MLS υπό οποιοδήποτε πόστο, τονίζοντας πως απόλαυσε την παραμονή του εκεί και πως είναι ο κορυφαίος που έχει αγωνιστεί στα αμερικανικά γήπεδα.

Ο αειθαλής Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στο αμερικανικό ESPN και δεν θα γινόταν να περάσουν απαρατήρητες. Ο αειθαλής σούπερ σταρ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στο MLS κάποια στιγμή στο μέλλον, τονίζοντας πως η παρουσία του εκεί ήταν ευεργετική τόσο για τον ίδιο όσο και για τη λίγκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για το MLS, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να νιώσω ζωντανός. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν ακόμα πολύ ζωντανός. Άρα ήμουν πολύ καλός γι' αυτή τη διοργάνωση. Αυτό έδειξα» ανέφερε ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν.

Και συνέχισε λέγοντας πως «Είμαι ο καλύτερος που έχω παίξει ποτέ στο MLS και αυτό δεν το λέω επειδή προσπαθώ να δείξω κάτι. Αυτό είναι αλήθεια. Και όταν ήμουν εκεί, το απόλαυσα. Πέρασα καλά και μου αρέσει ο τρόπος που δούλευαν. Το να παίξω στο MLS ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Και είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για το MLS, γιατί μου έλεγαν τα γήπεδα είναι αρκετά άδεια όταν παίζεις εκεί..

Δεν υπήρχαν άδεια γήπεδα όταν έπαιζα. Ήταν ακόμη και υπερφορτωμένο, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ποτέ δεν ξέρεις - ίσως μια μέρα επιστρέψω. Έτσι, για να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Ίσως επιστρέψω και έχω τη δική μου ομάδα -ποτέ δεν θα μάθετε»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0