Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Η ανανέωση του Κλοπ με τη Λίβερπουλ, θα κάνει καλό στη Premier League»

Γκουαρδιόλα: «Η ανανέωση του Κλοπ με τη Λίβερπουλ, θα κάνει καλό στη Premier League»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιούργκεν Κλοπ με τη Λίβερπουλ, επισημαίνοντας ότι η είδηση αυτή αποτελεί καλό νέο για το αγγλικό ποδόσφαιρο, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει εκείνον και την περίπτωση του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ευγενής άμιλλα και η αλληλοεκτίμηση που υπάρχει διάχυτη ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ είναι εμφανής εδώ και καιρό. Σε αυτό το κλίμα κινήθηκε και ο σχολιασμός του Ισπανού τεχνικού των «Πολιτών» όταν ρωτήθηκε για την επέκταση του συμβολαίου του Γερμανού ομόλογου του στη Συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας παρόλα αυτά πως μια τέτοια εξέλιξη δεν επηρεάζει εκείνον και το σύλλογο που μανατζάρει.

Πιο αναλυτικά ο Καταλανός δήλωσε πως: «Γιατί να με επηρεάσει; Ο καθένας έχει την κατάστασή του, αν αποφασίσουμε να ανανεώσουμε και να μείνουμε για περισσότερα χρόνια μαζί θα είναι επειδή το αποφασίσαμε και μαζί (με τη διοίκηση). Όχι, επειδή ο συνάδελφός μου Γιούργκεν επέκτεινε ή όχι το δικό του συμβόλαιο. Δεν βλέπω τη σχέση».

Και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ καλό για την Premier League που ο Κλοπ επεκτείνει το συμβόλαιό του. Έχουμε μια απίστευτη σχέση με τον σύλλογο, τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον αθλητικό διευθυντή. Ξέρετε τη γνώμη μου. Είμαι απίστευτα χαρούμενος, δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε καλύτερο μέρος στη ζωή μου για να δουλέψω αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερo μέρος. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0