Football Talk

Τσέλσι: «Κλείδωσε» η αγορά της από τον Τοντ Μπόελι έναντι 3,5 δισεκατομμυρίων λιρών!

Τσέλσι: «Κλείδωσε» η αγορά της από τον Τοντ Μπόελι έναντι 3,5 δισεκατομμυρίων λιρών!

Μόνο επίσημη φαίνεται πως δεν έχει γίνει ακόμη η αγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόελι, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να αγοράσει τους Λονδρέζους έναντι 3,5 δισεκατομμυρίων λιρών!

Μπορεί ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να έμοιαζε ως ο βασικός υποψήφιος επενδυτής για να αναλάβει την Τσέλσι, όμως ο Τοντ Μπόελι κινήθηκε γρηγορότερα και πλέον φαίνεται πως το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές.

Ναι, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έμοιαζε ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την Τσέλσι, αν αναλογιστεί κανείς πως σκόπευε να κάνει πρόταση εξαγοράς που θα «άγγιζε» τα 4,5 δισεκατομμύρια λίρες, όμως φαίνεται πως το ενδιαφέρον του «ξεφούσκωσε» γρήγορα.

Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύτηκε ο συνιδρυτής, πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλος ελέγχου της Eldridge Industries, μιας εταιρείας χαρτοφυλακίου με έδρα στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ, Τοντ Μπόελι, ο οποίος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους Λονδρέζους!

Το ποσό της συμφωνίας είναι 3,5 δισεκατομμύρια λίρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός θα είναι ο νέος ισχυρός άνδρας των «μπλε»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0