Football Talk

Μαρτίνς: «Βρισκόμαστε σε δύσκολη φάση, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»!

Μαρτίνς: «Βρισκόμαστε σε δύσκολη φάση, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»!

Σε δύσκολη περίοδο βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να την στηρίξει, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Θα πρέπει επειγόντως μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων να επιστρέψουμε τις νίκες. Να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι αυτό για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που είχαμε τελευταία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συνέπεια Τα προβλήματα: Έχουμε την περίπτωση του Μανωλά. Ακόμα πρέπει να εκτιμηθεί. Όσον αφορά στους τραυματισμούς είναι η μοναδική περίπτωση».

Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία δύσκολη στιγμή. Θέλουμε γρήγορα να βγούμε από αυτή τη στιγμή. Από τη φάση αυτή. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα, γιατί έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον πιο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως είμαστε σε μία κακή στιγμή. Όμως αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη συσπείρωση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας στηρίξει. Θέλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Ξέρουμε πως έχουμε άσχημα αποτελέσματα αλλά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον στόχο που όλες οι ομάδες θέλουν και διεκδικούν, το πρωτάθλημα. Και για αυτό χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του κόσμου και της ομάδας για να επιστρέψουμε τις νίκες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0