Football Talk

Ο πιο πλούσιος Βρετανός, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, δίνει 4,25 δισεκατομμύρια για να αγοράσει την Τσέλσι!

Ο πιο πλούσιος Βρετανός, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, δίνει 4,25 δισεκατομμύρια για να αγοράσει την Τσέλσι!

Και από το πουθενά… προέκυψε νέος, υποψήφιος αγοραστής για την Τσέλσι, με τον πιο πλούσιο Βρετανό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Νις, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, να έχει καταθέσει πρόταση για να πάρει τους Λονδρέζους από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με το αστρονομικό ποσό των 4,25 δισεκατομμυρίων!

Τι και αν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ζήτησε προσφάτως από τους τρεις υποψήφιους αγοραστές της Τσέλσι να βάλουν από μισό δισεκατομμύριο περισσότερο για να φτάσουν τα 2,5 δισεκατομμύρια που ζητούσε, προκειμένου να κάνει και την δωρεά στα φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Πλέον, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ! Τον πιο πλούσιο Βρετανό επιχειρηματία, ο οποίος εδρεύει στο Μονακό, έχει στην κατοχή του την βρετανική εταιρία χημικών προϊόντων, Ineos, και θέλει να αγοράσει την Τσέλσι έναντι 4,25 δισεκατομμυρίων!

Φημολογείται μάλιστα πως το ενδιαφέρον είναι έμπρακτο, μιας και το εν λόγω ποσό βρίσκεται ήδη στο τραπέζι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να γίνεται αυτομάτως το μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει τον ισχυρό άνδρα στο Λονδίνο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0