Football Talk

Διέψευσε τις φήμες για Παρί ο Κόντε – «Βλέπω πολλές ψεύτικες ειδήσεις»!

Διέψευσε τις φήμες για Παρί ο Κόντε – «Βλέπω πολλές ψεύτικες ειδήσεις»!

Μπορεί να μην ξεκαθάρισε αν θα παραμείνει στην Τότεναμ και μετά το καλοκαίρι ο Αντόνιο Κόντε, όμως δεδομένα δεν του αρέσουν όσα διαβάζει για το μέλλον του και τις φήμες που τον συνδέουν με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ενοχλημένος από τις φήμες που τον συνδέουν με την Παρί Σεν Ζερμέν και την αποχώρησή του από την Τότεναμ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, παρουσιάστηκε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Λέστερ, κλήθηκε να σχολιάσει όσα γράφονται για τον ίδιο.

Τα χαρακτήρισε ψέματα και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι οποίες απλώς έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα, την ώρα που επισήμανε πως είναι ικανοποιημένος αν η δουλειά του εκτιμάται από το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να βγάλουν ειδήσεις, απλώς για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Πρέπει να δείχνουν σεβασμό και όχι να γράφουν ψέματα. Είμαι χαρούμενος όταν εκτιμούν την δουλειά μου. Αλλά διαβάζω πολλές ψεύτικες ειδήσεις το τελευταίο διάστημα»!

Όσα είπε βεβαίως δεν αναιρούν το γεγονός πως το μέλλον του στην Τότεναμ δεν είναι δεδομένο, με αγγλικά δημοσιεύματα να εμπλέκουν τον Ιταλό με μετακίνηση στο Παρίσι και αντικατάστασή του είτε από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είτε από τον Γκρέιαμ Πότερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0