Football Talk

Σίτο: «Ήμουν 10 χρονών όταν πήγα στη Βαλένθια, μικρός είχα δεχθεί bullying»

Σίτο: «Ήμουν 10 χρονών όταν πήγα στη Βαλένθια, μικρός είχα δεχθεί bullying»

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε ο Σίτο στο podcast του Αστέρα Τρίπολης.

Κυκλοφόρησε το νέο podcast του Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο οι φίλοι της ομάδας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους παίκτες. Σε αυτό το επεισόδιο τη σκυτάλη παίρνει ο Σίτο, ο οποίος μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το bullying που υπέστη και τη μετακόμιση στη Βαλένθια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Για δύο χρόνια ήμουν στην ομάδα της πόλης μου, και στα 10 μου με είδε η Βαλένθια και ήθελαν να πάω πολύ. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να πάω εκεί, στους γονείς μου κόστισε αρκετά γιατί όπως καταλαβαίνετε ένα 10χρονο παιδί να φεύγει από το σπίτι, ήταν δύσκολο. Έτσι ξεκίνησα να είμαι στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί σε τέτοια ηλικία έχασα την επαφή με τους φίλους μου, με την οικογένεια. Επειδή ήμουν ο μικρότερος στην κατηγορία μου στη Βαλένθια δυσκολεύτηκα πολύ και μπορώ να πω ότι είχα δεχθεί και ένα τύπου bullying από μεγαλύτερα παιδιά, έτσι ήταν δυστυχώς τότε τα πράγματα. Κάθε εβδομάδα έλεγα στους γονείς μου ότι θέλω να φύγω, τελικά όμως άντεξα και έμεινα στη Βαλένθια μέχρι τα 18. Η δύναμη να αντέξω ήρθε από μέσα μου γιατί είχα αποφασίσει ότι ήθελα να ακολουθήσω το ποδόσφαιρο, ήταν το πάθος μου, είχα αποφασίσει ότι θα εξαντλήσω κάθε πιθανότητα να κάνω το όνειρο μου και έπειτα στη συνέχεια τα πράγματα βελτιώθηκαν και στα 17 περίπου με θεωρούσαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βαλένθια. Οπότε τα πράγματα πήγαιναν καλά. Τότε όμως τραυματίστηκα και τα πράγματα πήραν μία τελείως διαφορετική τροπή.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο μου είχαν πει ότι θα ερχόντουσαν από την εθνική ομάδα, τραυματίστηκα στην ισχιακή χώρα και ήταν δύσκολη στιγμή για μένα. Ουσιαστικά για 3-4 χρόνια δεν μπόρεσα να παίξω έναν ολοκληρωμένο αγώνα, καθώς είτε πάθαινα υποτροπή ή τραυματιζόμουν ξανά. Από εκεί που ήμουν ένα από τα καλύτερα ταλέντα πέρασα 3-4 χρόνια που προσπαθούσα μόνο να βρω τα πατήματά μου και γιατί τραυματιζόμουν στα πρώτα πέντε λεπτά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0