Football Talk

Σαμπάολι: «Πολύ δύσκολο ματς, θα υπάρξει σωματική φθορά στους παίκτες»

Σαμπάολι: «Πολύ δύσκολο ματς, θα υπάρξει σωματική φθορά στους παίκτες»
Για την ήττα της Μαρσέιγ από τη Φέγενορντ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Χόρχε Σαμπάολι.

Αντιμέτωπη με την ήττα με 3-2 ήρθε η Μαρσέιγ από τη Φέγενορντ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Europa Conference League. Ο προπονητής των Μασσαλών, Χόρχε Σαμπάολι, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε την σωματική φθορά των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλαμε να αποφύγουμε την πίεσή τους, αλλά και πάλι υποταχθήκαμε σε αυτό. Δεν μπορούσαμε να πατήσουμε στην περιοχή τους. Στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε το παιχνίδι που ήθελε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανακτήσαμε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. 

Το αποτέλεσμα τελικά προήλθε από ένα ατομικό λάθος. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες που εξηγούσαν τις δυσκολίες μας, την πίεση του αντιπάλου, τη στιγμή... Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Αλλά με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να μάθουμε στο μέλλον και στη ρεβάνς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και παίξαμε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό θα πρέπει να κάνετε στο Βεολοντρόμ. 

Αν παίξουμε όπως στο πρώτο, οι δυνατότητές μας θα είναι περιορισμένες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και παίζουμε ξανά την Κυριακή, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Πέμπτη θα είναι η εκδίκηση, αλλά σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη σωματική φθορά και για τις δύο ομάδες, γιατί υπήρχε μεγάλη ένταση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0