Football Talk

Μουρίνιο: «Οποισδήποτε παίκτης της Ρόμα θα χαμογελούσε πριν τον αγώνα αν του έλεγαν ότι η σειρά θα κριθεί στο Ολίμπικο»

Μουρίνιο: «Οποισδήποτε παίκτης της Ρόμα θα χαμογελούσε πριν τον αγώνα αν του έλεγαν ότι η σειρά θα κριθεί στο Ολίμπικο»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό της σειράς απέναντι στην Λέστερ για το Europa Conference League εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην καλή οργάνωση που είχαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παραδέχθηκε ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο, αφού η Λέστερ ανέβασε ρυθμό.

«Η ομάδα ήταν πάντα οργανωμένη και όσο είχαμε ενέργεια παίζαμε όπως θέλαμε. Το ματς ωστόσο έγινε δυσκολότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι πριν από τον αγώνα οποιοσδήποτε παίκτης της Ρόμα θα είχε υπογράψει και θα χαμογελούσε αν κάποιος έλεγε ότι η σειρά θα κριθεί στο Ολίμπικο. Βέβαια δεν χαμογελάω ακόμα γιατί καταλαβαίνω ότι και με 70.000 μέσα στο γήπεδο και πολλούς απέξω δε θα είναι εύκολο να προκριθούμε. Προς το παρόν πρέπει να ξεχάσουμε τον ημιτελικό της επόμενης εβδομάδας και να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τη Μπολόνια. Η Λέστερ από την άλλη στο πρωτάθλημα δεν επιδιώκει ευρωπαϊκή έξοδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί, γιατί θέλουμε την 5η θέση. Έχουμε τέσσερα ματς και είναι στο χέρι μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0