Football Talk

Φέγενορντ – Μαρσέιγ 3-2: Ματσάρα στο Ρότερνταμ με παράσταση Ντέσερς! (video)

Φέγενορντ – Μαρσέιγ 3-2: Ματσάρα στο Ρότερνταμ με παράσταση  Ντέσερς! (video)

Τρελός ρυθμός, γκολ και… αγωνία προσέφεραν Φέγενορντ και Μαρσέιγ, με την πρώτη να παίρνει τελικά τη νίκη ωστόσο να μην έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Μάρτυρες ενός εκπληκτικού ματς γίναμε στο Ρότερνταμ. Η Φέγενορντ ήταν εν τέλει αυτή που κατάφερε να πάρει τη νίκη, επικρατώντας με 3-2 της Μαρσέιγ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Europa Conference League. Οι γηπεδούχοι έδειξαν εξ αρχής πως θέλουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, όμως οι Μασσαλοί δεν τα παράτησαν σε καμία στιγμή – κάτι που το καταλάβαμε καλά κι από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης φάνηκε εξ αρχής πως αναμένεται να είναι τρελός. Στο 18ο λεπτό ο Ντέσερς κυνήγησε μια χαμένη μπάλα και αφού νίκησε τον Μανταντά, έγραψε το 1-0.


Από κει κι έπειτα το ματς πήρε φωτιά! Δεν πέρασαν δύο λεπτά και ο Σινιστέρα διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων! Αφού έγινε δέκτης μιας πάσας από τον Νέλσον, ο ίδιος έκανε το σουτ στο όριο της περιοχής και έγραψε το 2-0.


Η Μαρσέιγ όμως δεν κατέθεσε τα όπλα και, μάλιστα, είχε άμεση απάντηση! Στο 28’ ο Ντιένγκ δεν δίστασε και δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή και με το μακρινό αυτό σουτ κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

 

Στο 40ο λεπτό ο Γκέρσον έβαλε το… χεράκι του και κατάφερε να φέρει την ισορροπία στο παιχνίδι. Έπειτα από μια προσπάθεια η μπάλα έφτασε στα πόδια του και ο ίδιος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-2.


Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η αλήθεια είναι πως μας προϊδέασε για ένα θέαμα παρόμοιο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Μόλις στο 46’ ο Ντέσερτς εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο για τον ίδιο τρόπο το λάθος της αντίπαλης  άμυνας, τσίμπισε τη μπάλα και έκανε το 3-2. Μάλιστα αυτό αποτελεί και το γρηγορότερο γκολ σε δεύτερο ημίχρονο, όσον αφορά τις διοργανώσεις της UEFA, καθώς σκόραρε στα 10’ δευτερόλεπτα.

 

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, ωστόσο το παιχνίδι άφησε μια μεγάλη ανυπομονησία για τη ρεβάνς και τι (άλλο) πρόκειται να δούμε την επόμενη εβδομάδα!

Φέγενορντ: Μαρτσιάνο, Χεερτούιντα, Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάσια, Αουρσένς, Κεκτσιού (82’ Χέντρικς), Τιλ (89’ Πέντερσεν), Νέλσον (65’ Λίνσεν), Ντέσερς (82’ Τζαχανμπάκς), Σινιστέρα

Μαρσέιγ: Μανταντά, Σαλιμπά, Πέρες, Τσαλέτα-Τσαρ (69’ Αρίτ), Καμαρά, Ρονζιέ (85’ Λιρόλα), Γεντουζί, Γκέρσον, Ντιένγκ (86’ Μίλικ), Παγέτ, Μπακαμπού (46’ Γκεγιέ)


Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0