Football Talk

Γουέστ Χαμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Πρώτη πτήση τελικού για τους «αετούς» με εξαιρετικό Καμάντα! (video)

Γουέστ Χαμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Πρώτη πτήση τελικού για τους «αετούς» με εξαιρετικό Καμάντα! (video)
Βήμα πρόκρισης έκανε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Λονδίνο, εκεί οπου επικράτησε επί της Γουέστ Χαμ με σκορ 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καμάντα ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, δίνοντας της ουσιαστικά κεφάλι στην μάχη για τον τελικό.
Μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και σε μία εξαιρετική αναμέτρηση κατόρθωσαν οι Γερμανοί να πάρουν την υπερπολύτιμη νίκη απέναντι στα σφυριά. Τρία δοκάρια (!) για τους γηπεδούχους οι οποίοι καλούνται πλέον να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στην δύσκολη έδρα της Φρανκφούρτης
Εξαιρετικός ρυθμός στο πρώτο μέρος, γεγονός που πιστώνεται στο ταχύτατο γκολ των φιλοξενούμενων. Μόλις 50 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στην Άιντραχτ ώστε να ανοίξει το σκορ, με τον Κνάουφ, ο οποίος δέχτηκε ασίστ από τον Κόστιτς και έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Αρεολά.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση, 20 λεπτά μετά, όταν ο Μάικλ Αντόνιο υποδέχτηκε ασίστ από τον Ζούμα και με προβολή σκόραρε στα δίχτυα των «αετών». Λίγες στιγμές νωρίτερα ο Μπόουεν ήταν αυτός που επιχείρησε να βρει δίχτυα, με το δοκάρι του Τραπ ωστόσο να του στερεί την ευκαιρία.

Παρόμοιο και το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Καμάντα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην Άιντραχτ στο 54ο λεπτό. Σο και Λίντστρομ έκρυψαν την μπάλα, με τον πρώτο να πατάει περιοχή και να βγάζει τον Ιάπωνα μπροστά σε κενή εστία

Η ατυχία χτύπησε κόκκινο για τους Λονδρέζους, στις καθυστερήσεις, όταν στο 91ο λεπτό ο Μπόουεν είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Τέταρτο συνολικά στον αγώνα και τρίτο για την Γουέστ Χαμ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Γουέστ Χαμ:
 
Αρεολά, Τζόνσον, Ζούμα, Ντόσον ,Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν, Λαντσίνι (66' Μπενράμα), Φορνάλς, Αντόνιο
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 
Τραπ, Τουρέ, Χίντερεγκερ, Tούτα, Σο, Ρόντε, Λίντστρομ (62' Χάουζ), Κνάουφ, Καμάντα, Κόστιτς Μπόρε (90+3  Ας)

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0