Football Talk

Λέστερ - Ρόμα: Βασικός ο Βάρντι - Ετοιμοπόλεμοι οι Ζανιόλο και Κριστάντε!

Λέστερ - Ρόμα: Βασικός ο Βάρντι - Ετοιμοπόλεμοι οι Ζανιόλο και Κριστάντε!

Μπρένταν Ρότζερς και Ζοσέ Μουρίνιο έκαναν γνωστές τις συνθέσεις των ομάδων τους για τον πρώτο ημιτελικό της σειράς μεταξύ Λέστερ και Ρόμα για το Europa Conference League.

Στην ενδεκάδα της Λέστερ επιστρέφει ο Τζέιμι Βάρντι μετά από σχεδόν δύο μήνες λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο Ρότζερς του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Άστον Βίλα και σήμερα έκρινε ότι είναι έτοιμος για το βασικό σχήμα.

Ο άνθρωπος που έστειλε την Ρόμα στα ημιτελικά με το χατ-τρικ απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ φαίνεται πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και παρότι μέχρι πριν λίγη ώρα ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του θα αγωνιστεί βασικός. Ο λόγος για τον Νικολό Ζανιόλο που θα βρεθεί δίπλα στον Τάμι Έιμπραχαμ στην επίθεση των Ρωμαίων. Στην διάθεση του Μουρίνιο τέθηκε και ο Μπράιαν Κριστάντε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ (Μπ. Ρότζερς): Σμάιχελ, Περέιρα, Έβανς, Φοφανά, Καστάνιε, Τίλεμανς, Μάντισον, Ντιούσμπερι-Χολ, Ολμπράιτον, Λούκμαν, Βάρντι

Ρόμα (Ζ. Μουρίνιο): Πατρίτσιο, Ιμπάνιεζ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κάρσντροπ, Μικιταριάν, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Ζαλέβσκι, Ζανιόλο, Έιμπραχαμ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0