Football Talk

Βέροια – Λεβαδειακός: Ο δρόμος για μπαράζ ήταν… μακρύς!

Βέροια – Λεβαδειακός: Ο δρόμος για μπαράζ ήταν… μακρύς!

Μία τελευταία στροφή έμεινε για ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Superleague 2, με τους Βέροια και Λεβαδειακό να είναι οι ομάδες κλείδωσαν μαθηματικά την παρουσία τους στα μπαράζ ανόδου. Το BN Sports ξεχωρίζει τα τρία ματς-«κλειδιά» των δύο μονομάχων.

Έπειτα από μία τρελή κούρσα σε δύο διαφορετικούς ομίλους, Βέροια και Λεβαδειακός εξασφάλισαν την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου ως πρωταθλητές της κατηγορίας τους και πλέον, διεκδικούν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Αμφότερες απέδειξαν πως η ποιότητά τους δεν χωράει στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και είναι έτοιμες για τις μεγάλες μάχες των μπαράζ. Το BN Sports ξεχώρισε τρία ματς και από τις δύο ομάδες, μέσα από τα οποία κρίθηκε το αποτέλεσμα και ο προορισμός του ταξιδιού τους.

Βέροια

  • Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια 5-2

Είναι η μία από τις συνολικά τρεις που έκανε η Βέροια μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Είναι η πιο βαριά αλλά και αυτή που έδωσε το απαραίτητο… χαστούκι για την συνέχεια. Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπορεί να την διέσυρε με 5-2 για την 13η αγωνιστική, όμως έπειτα από αυτό το ματς, η Βέροια μέτρησε εννιά σερί νίκες (!), με αποτέλεσμα να αυξήσει αρκετά την διαφορά της από τον 2ο.

  • Βέροια – ΑΕΛ 1-1

Ήταν το ματς-«κλειδί» για την κορυφή. Η ΑΕΛ ήταν η μοναδική ομάδα, που θα μπορούσε να ενοχλήσει τη Βέροια από την κορυφή. Στο μεταξύ τους παιχνίδι, παρότι η ομάδα της Θεσσαλίας προηγήθηκε, εν τέλει η Βέροια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και διατήρησε την διαφορά στην κορυφή. Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν είχε χάσει αυτό το ματς.

  • Ξάνθη – Βέροια 0-3

Και πάμε τώρα σε μία από τις πιο σημαντικές νίκες της Βέροιας στη σεζόν. Αυτή απέναντι στη Ξάνθη. Η ομάδα που μπορεί να έπεσε πρόπερσι αλλά έφτασε μέχρι τα μπαράζ πέρσι, όταν και ο Παναιτωλικός της στέρησε την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Φέτος, ήταν εκ των φαβορί, αλλά η Βέροια έθεσε από την αρχή τις βάσεις. Το εκκωφαντικό 3-0, έριξε την αυλαία στη Ξάνθη, δείχνοντας πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τόσο ευχάριστα μέσα στη σεζόν.

Λεβαδειακός

  • Καλλιθέα – Λεβαδειακός 0-1

Όπως και στη μάχη της Βέροιας με την ΑΕΛ, έτσι και ο Λεβαδειακός, μόνο η Καλλιθέα θα μπορούσε να τον κατεβάσει από την κορυφή. Θα είχε συμβεί, αν η ομάδα της Λιβαδειάς δεν είχε πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό μέσα στη Καλλιθέα. Ο Δούμτσιος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ στο 67ο λεπτό, που χάρισε την τεράστια νίκη στον Λεβαδειακό.

  • ΑΕ Κηφισιάς – Λεβαδειακός 1-4

Μπορεί σε πρώτη ματιά να μην φαίνεται ο λόγος που ήταν τόσο σημαντικό το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά η Κηφισιά είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής σεζόν.  Μία πραγματική… παγίδα που έβγαλε το λάδι σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Όχι όμως και στον Λεβαδειακό, ο οποίος με το εμφατικό 4-1, κατάφερε να λυγίσει την αντίστασή της και να κρατήσει την διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας.

  • Αιγάλεω – Λεβαδειακός 1-2

Όπως και με την Κηφισιά, έτσι και το Αιγάλεω έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο αλλά και μία δυνατή έδρα. Η πίεση που μεταφέρει η ατμόσφαιρα του γηπέδου, είναι αυτή που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Οπότε για τον Λεβαδειακό ήταν ένα τεράστιο διπλό που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από εκεί.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0