Football Talk

Τα ελαττωματικά σημεία του «ερυθρόλευκου» ρόστερ που καλείται να διορθώσει ο Ολυμπιακός!

Τα ελαττωματικά σημεία του «ερυθρόλευκου» ρόστερ που καλείται να διορθώσει ο Ολυμπιακός!

Το πρωτάθλημα φτάνει στο φινάλε του, ο στόχος του κυπέλλου δεν  και η φετινής σεζόν δεν μπορεί να θεωρηθεί… επιτυχημένη. Για αυτό και ο Ολυμπιακός καλείται να προβεί σε καίριες αλλαγές ενόψει της νέας χρόνιας.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Κύπελλο Ελλάδας… τέλος. Ο Αντόνιο Τσόλακ έκανε το «Γ. Καραϊσκάκης» να παγώσει στο 108’ και να χαρίσει στον ΠΑΟΚ την 5η του παρουσία σε τελικού κυπέλλου τα τελευταία επτά χρόνια. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός είδε το νταμπλ να χάνεται για δεύτερη σερί σεζόν, όμως σε αντίθεση με πέρσι, η φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων» είναι… απογοητευτική.

Ο τρόπος που έμεινε εκτός Ευρώπης, οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις που χωρίς την διαφορά των 10 βαθμών, θα είχε προκαλέσει τριγμούς στο πρωτάθλημα και τώρα, ο αποκλεισμός στα ημιτελικά. Έτσι, με τη σεζόν να φτάνει στο τέλος της, ο Ολυμπιακός καλείται να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Το BN Sports εντοπίζει τα κενά του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Να επιστρέψει η κινητήρια δύναμη των μπακ!

Νομίζω πως η πρώτη ενίσχυση πρέπει να είναι εκεί. Είναι δεδομένο. Ποια είναι η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από την ομάδα του 2019/20. Ότι στο ένα άκρο υπήρχε ο Κώστας Τσιμίκας και στο άλλο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η ταυτόχρονη αποχώρηση των δύο μπακ, έδεσε τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και η αντικατάστασή τους από τους Ρέαμπτσιουκ και Λαλά, έχει αποτύχει παταγωδώς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να φέρει τόσο ένα μπακ για τα αριστερά όσο και για τα δεξιά.

Χαφ που θα θυμίζει… Καμαρά!

«Γιατί έπαψες Μαντί να θυμίζεις;». Αυτό θυμίζει ο φετινός Μαντί Καμαρά, ο οποίος διανύει την χειρότερη σεζόν της πορείας του στον Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός μέσος είναι σκιά του εαυτού και μαζί του, έχει πάρει τον κατήφορο και όλη η μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων». Είναι από τους πρώτους που ίσως δουν την πόρτα της εξόδου, αφού πλέον δείχνει πως το μυαλό του δεν είναι στον Πειραιά. Στη θέση του, όμως, πρέπει να βρεθεί ένας νέος Καμαρά. Μία μεταγραφή που θα καλύπτει τα κυβικά του και θα κουμπώνει με τον Εμβιλά.

Τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ποντένσε στα «φτερά»!

Τον Γενάρη του 2020, ο Ντάνιελ Ποντένσε αποχαιρέτησε το «λιμάνι» για το όνειρο του Νησιού. Έκτοτε, ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει τον αντικαταστάτη του μέσω των Μορ, Μπρούμα και Ονιεκούρου. Το αποτέλεσμα είναι… τραγικό. Κανείς δεν έχει μπει στα… παπούτσια του Πορτογάλου βιρτουόζου και το καλοκαίρι, θα πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Στο ένα άκρο ένας πρωτοκλασάτος εξτρέμ και στο άλλο ένας εκ των Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες.

Ώρα… ανανέωσης στη γραμμή κρούσης ή Χασάν (?)

Το γκολ λείπει από τον Ολυμπιακό. Φαίνεται. Όσο το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι στον αέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να δώσει όσες ευκαιρίες πρέπει στον Τικίνιο Σοάρες, όμως το πρόβλημα παραμένει. Η γραμμή κρούσης χρειάζεται μία ανανέωση και ο Ολυμπιακός καλείται να βρει τον επόμενο μεγάλο «killer» του. Την ίδια στιγμή, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία πιθανή επιστροφή του Αχμέντ Χασάν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0