Football Talk

Φιορεντίνα – Ουντινέζε 0-4: Άλωσαν το Αρτέμιο Φράνκι οι «ζέβρες»!

Φιορεντίνα – Ουντινέζε 0-4: Άλωσαν το Αρτέμιο Φράνκι οι «ζέβρες»!
«Σκόρπισε» στους τέσσερις ανέμους η «Ούντινε» (4-0) τους «βιόλα», οι οποίοι βρίσκονται κοντά σε μια… ποδοσφαιρική αυτοκτονία που θα τους βγάλει εκτός ευρωπαϊκής θέσης.

Οι «βιόλα» υποδέχθηκαν στην Φλωρεντία την Ουντινέζε για τον αγώνα εξ αναβολής της 20ης αγωνιστικής της Serie A και δεν κατάφεραν να συνέλθουν από την «σφαλιάρα» της Σαλερνιτάνα, χάνοντας με το εμφατικό 4-0 από την ομάδα του Γκαμπριέλε Κιόφι.

Παρά τις λίγες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους φιλοξενούμενους, κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στο 12’ με τον Πάπλο Μαρί, ο οποίος με δυνατό σουτ «τρύπησε» τα δίχτυα του Πιέτρο Τερατσιάνο. Ενώ στο 36ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» με γρήγορη αντεπίθεση εξουδετέρωσαν την άμυνα της Φιορεντίνα με τον τελικό αποδέκτη, Τζεράρντ Ντεουλοφέου να σημειώνει το 2-0 προ κενής εστίας.

Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των γηπεδούχων και η πίεση για να μειώσουν το σκορ σε 2-1 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι ήταν αρκετά έντονη, αλλά σε πολλαπλές περιπτώσεις ο πορτιέρε της «Ούντινε», Μάρκο Σιλβέστρι είχε τον τελευταίο λόγο. Αντιθέτως, στο 90’ οι Γουάλας και Ιγενόμα Ουντότζιε διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, με αποτέλεσμα να βοηθήσουν την ομάδα τους να θριαμβεύσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς που δυσκολεύουν τον στόχο της Φιορεντίνα.

Οι ενδεκάδες:

Φιορεντίνα (Βιντσένζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Οντριοθόλα, Μιλένκοβιτς (46’ Ίγκορ), Μαρτίνες, Μπιράγκι, Τορέιρα, Ντάνκαν (70’ Ικονέ), Μποναβεντούρα (46’ Μάλεχ), Σοτίλ (71’ Καγιεχόν), Γκονζάλες, Πιόντεκ (46’ Καμπράλ)

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Κιόφι): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μαρί, Νόιτινκ, Γουάλας, Μακενγκό, Αρσλάν (60’ Γιάγιαλο), Μολίνα (90’ Σοπί), Ουντότζιε, Ντεουλοφέου (90’ Νεστορόφσκι), Σαξές (66’ Πουσέτο)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0