Football Talk

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Φορτούνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός μάχης για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με μία απουσία που δεν αλλάζει ωστόσο τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς του 0-0 στην Τούμπα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε αποχωρήσει με πρόβλημα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και είχε μείνει εκτός και από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ λόγω ανετοιμότητας. Με την επιστροφή στις προπονήσεις προέκυψε ένα νέο πρόβλημα χαμηλά στο πόδι που δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν του επιτρέπει να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια που θα κάνει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Αντίθετα τόσο ο Αγκιμπού Καμαρά, όσο και ο Ματιέ Βαλμπουενά που απουσίαζαν από το ματς της Τούμπας, αυτή τη φορά είναι διαθέσιμοι με τον πρώτο να διεκδικεί και θέση στην ενδεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως είχε συμβεί και πριν από το πρώτο ματς, ο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή και αυτή θα γίνει γνωστή λίγη ώρα πριν την σέντρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0