Football Talk

Κλοπ: «Ο Έμερι κάνει καταπληκτική δουλειά, δεν θα υποτιμήσουμε την Βιγιαρεάλ»

Κλοπ: «Ο Έμερι κάνει καταπληκτική δουλειά, δεν θα υποτιμήσουμε την Βιγιαρεάλ»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έμερι και την Βιγιαρεάλ, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους!

O Γιούργκεν Κλοπ μίλησε εν όψει της αναμέτρησης Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ στην φάση των ημιτελικών του UEFA Champions League στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, εκθειάζοντας τον Έμερι και την ομάδα του! Συμπληρώνοντας είπε πως οι «κόκκινοι» δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ:

«Τους έχουμε αναλύσει σωστά. Είχα πολύ σεβασμό για τον Έμερι και την Βιγαρεάλ στο παρελθόν αλλά τους παρακολούθησα πολύ και... ουάου! Ειναι εντυπωσιακοί. Ο Ουνάι είναι ένας προπονητής που έχει ψύχωση με την λεπτομέρεια, ο οποίος προετοιμάζεται για πολλές διαφορετικές καταστάσεις σε έναν αγώνα. Έχουν πολλούς τρόπους να κάνουν πρέσινγκ και να αντιδράσουν σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Είναι ένας προπονητής παγκοσμίου επιπέδου που κάνει εκπληκτική δουλειά. Η Βιγιαρεάλ είναι φτιαγμένη για αυτή τη διοργάνωση, για να είμαι ειλικρινής. Ίσως η Γιουβέντους και η Μπάγερν να τους υποτίμησαν, αυτό δεν θα συμβεί με εμάς. Είναι μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει να γράψει ιστορία. Είναι 7οι στην La Liga, αλλά έχουν φέρει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Νίκησαν την Μπάγερν και έπειτα την Βαλένθια. Ο Ουνάι δείχνει πως έχει πλάνο για κάθε αποτέλεσμα, είτε είναι 1-0 μπροστά στο σκορ η Βιγιαρεάλ είτε χάνει με 1-0».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0