Football Talk

Σασουόλο - Γιουβέντους 1-2: Νίκη στο φινάλε για τους «μπιανκονέρι» με υπογραφή Κιν! (video)

Σασουόλο - Γιουβέντους 1-2: Νίκη στο φινάλε για τους «μπιανκονέρι» με υπογραφή Κιν! (video)

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σασουόλο και Γιουβέντους ήταν αυτή που ολοκλήρωσε την 34η αγωνιστική στην Serie A, με την «Γηραιά Κυρία» να παίρνει το τρίποντο χάρη σε γκολ του Μόιζε Κιν στο 90ο λεπτό.

Η Σασουόλο μπορεί να ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ και εν τέλει την... πάτησε, αφού υπέστη ήττα με γκολ στο 90’.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «νεροβέρντι» ήταν εμφανώς πιο δραστήριοι έχοντας τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά, για το 1-0 χρειάστηκε μια πέμπτη ευκαιρία, στην οποία οι γηπεδούχοι έφτασαν μετά από άψογη συνεργασία.

Ο Κυριακόπουλος με μια κάθετη πάσα στο 40ο λεπτό βρήκε τον Μπεράρντι μέσα στην περιοχή και εκείνος «πάτησε» την μπάλα για τον Ρασπαντόρι, ο οποίος εκτέλεσε τον Σέζνι. Η απάντηση της Γιουβέντους βέβαια ήταν άμεση. Στο 45’ ο Μοράτα έκλεψε την μπάλα, με αμφισβητούμενο για φάουλ τρόπο από τον Κυριακόπουλο, και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιμπάλα πέτυχε το 1-1 μετά από ασίστ του Ζακάρια.

Η εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος δεν είχε διαφορές από το πρώτο μισό, με την Σασουόλο να δημιουργεί αρκετές φάσεις, αλλά δίχως αντίκρυσμα. Έτσι, η Γιουβέντους παρέμεινε ζωντανή για την νίκη, την οποία κατάφερε και να πάρει με γκολ από την «χρυσή» αλλάγη του Μαξ Αλέγκρι, τον Μόιζε Κιν. Ο Ιταλός φορ με μια ωραία προσποίση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Κονσίλι στο 90’, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Έτσι, η Γιούβε έφτασε τους 66 βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορά στο +8 από την 5η Ρόμα στους και πλέον θα πρέπει να... αυτοκτονήσει για να χάσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σασουόλο (Α. Ντιονίσι): Κονσίλι, Μουλντούρ, Κυριακόπουλος, Τσίρικες, Αϊχάν, Λόπες, Φρατέζι (89' Ματέους Ενρίκε), Τραορέ (79' Ντζούρισιτς), Μπεράρντι (79' Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι, Σκαμάκα

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Άλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι (55΄ Κιελίνι), Μπονούτσι, Μπερναρντέσκι (87' Σούλε), Ραμπιό, Ζακάρια, Ντανίλο, Ντιμπάλα (55' Βλάχοβιτς), Μοράτα (67' Κιν)

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0