Football Talk

Πογκμπά: Είπε «αντίο» και αποχώρησε από τη συνομιλία των συμπαικτών του στο WhatsApp

Πογκμπά: Είπε «αντίο» και αποχώρησε από τη συνομιλία των συμπαικτών του στο WhatsApp

O Πολ Πογκμπά, φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο Όλντ Τράφορντ και «προάγγελος» της εξέλιξης αυτής είναι η αποχώρηση του από την ομαδική συνομιλία που υπάρχει στο WhatsApp, με τους συμπαίκτες του.

Δεν τελειώνουν οι άσχημες ειδήσεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, ο Πολ Πογκμπά, ενημέρωσε τους συμπαίκτες του μέσω… WhatsApp, ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο το καλοκαίρι, αποχωρώντας παράλληλα και από την ομαδική συνομιλία που διατηρούν στη γνωστή πλατφόρμα επικοινωνιών οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Ο Γάλλος, επέστρεψε το 2016, στο Όλντ Τράφορντ ωστόσο το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από το σύλλογο, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν να του έχουν χτυπήσει την πόρτα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η σχέση του 29χρονου μέσου, με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ είναι εδώ και καιρό τεταμένη, όπως αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, στην αναμέτρηση με τη Νόριτς, όπου και αποδοκιμάστηκε έντονα. Σε συνεννόηση και με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, ο Πολ Πογκμπά εξετάζει τις καλύτερες περιπτώσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0