Football Talk

Αλ Κελαϊφί: «Όλοι μαζί έχουμε κάνει την Παρί έναν από τους πιο πετυχημένους συλλόγους στον κόσμο»

Αλ Κελαϊφί: «Όλοι μαζί έχουμε κάνει την Παρί έναν από τους πιο πετυχημένους συλλόγους στον κόσμο»
Ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ισοπαλία της εναντίον της Λανς (1-1), το βράδυ του Μ. Σαββάτου, στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας  για τη σεζόν 2021-22.

Αυτός ήταν ο 10ος συνολικά τίτλος για τους Παριζιάνους, που πλέον είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στο πρωτάθλημα Γαλλίας, μαζί φυσικά με την Σεντ Ετιέν, φτάνοντας συνολικά τα 46 τρόπαια στην ιστορία της γενικά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μετά την επιτυχία της Παρί έδωσε το δικό του μήνυμα, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το επίτευγμα.

«Η κατάκτηση αυτού του δέκατου τίτλου είναι ιδιαίτερα σημαντική και ανταμείβει την τεράστια δουλειά που έχουμε κάνει εδώ και έντεκα χρόνια. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και η κατάκτησή του είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Γράφουμε την ιστορία του συλλόγου. Είμαι περήφανος για τη συνέπεια που έχουμε δείξει από το 2011 στο υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό και τους παίκτες , αλλά και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου. Όλοι μαζί, έχουμε συμβάλει στο να γίνει η Παρί Σεν Ζερμέν ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στη Γαλλία και ένας από τους πιο επιτυχημένους στον κόσμο. Ανυπομονούμε για μια δυνατή επόμενη σεζόν καθώς ξεκινάμε την αναζήτηση νέων τροπαίων και 11ου τίτλου. Είναι στο DNA του συλλόγου», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0