Football Talk

Λάμπαρντ: «Υπάρχουν 18 βαθμοί για να παλέψουμε, ας το πάμε μέχρι το τέλος»

Λάμπαρντ: «Υπάρχουν 18 βαθμοί για να παλέψουμε, ας το πάμε μέχρι το τέλος»
Ο τεχνικός της Έβερτον, μετά την ήττα της ομάδας του στον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ (2-0) δήλωσε ότι μπορεί οι πιθανότητες για την παραμονή είναι λίγες ωστόσο έδωσε το μήνυμα για μάχη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Η ήττα της Έβερτον από τη Λίβερπουλ έριξε τα «ζαχαρωτά» στη ζώνη του υποβιβασμού, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον να είναι στην 18η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τη Μπέρνλι, που όμως έχει ένα περισσότερο παιχνίδι.

Ο Άγγλος τεχνικός μετά τον αγώνα μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι οι βαθμοί που χρειάζεται η ομάδα του για την παραμονή είναι αρκετοί ωστόσο θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουν.

«Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι και η απόδοση με κάνει να είμαι πιο θετικός σχετικά με την παραμονή μας», είπε αρχικά ο Λάμπαρντ στους δημοσιογράφους.

«Υπάρχουν 18 βαθμοί για να παλέψουμε, είναι πολλοί βαθμοί. Είναι σημαντικό για τους παίκτες, τους οπαδούς και τον σύλλογο να μην εμπλακούν σε αυτό, με αρνητικό τρόπο. Να είμαστε ρεαλιστές, ναι,  αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αν πάει έτσι μέχρι το τέλος, ας σηκωθούμε και ας το πάμε μέχρι το τέλος», πρόσθεσε ο τεχνικός των «ζαχαρωτών».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0