Football Talk

Αποθέωσε τον Οριγκί ο Κλοπ: «Είναι θρύλος και θα είναι για πάντα»!

Αποθέωσε τον Οριγκί ο Κλοπ: «Είναι θρύλος και θα είναι για πάντα»!

Τον απόλυτο σεβασμό του Γιούργκεν Κλοπ έχει ο Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος για ακόμη μία φορά βρήκε ευάλωτη την Έβερτον και σημείωσε το έκτο του γκολ απέναντί της. Για τον λόγο αυτό, αποθεώθηκε από τον προπονητή του, χαρακτηρίστηκε ως… θρύλος και συνεχίζει να συζητά με τη Μίλαν!

Τον τελευταίο του μήνα στην Λίβερπουλ διανύει ο Ντιβόκ Οριγκί, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και την δεδομένη χρονική στιγμή, η Μίλαν παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ωστόσο, ο σεβασμός και η αναγνώριση που λαμβάνει ο Βέλγος στο Άνφιλντ είναι πρωτόγνωρη. Ολόκληρο το γήπεδο ζητούσε από τον Κλοπ να τον βάλει απέναντι στην Έβερτον, πράγμα που επετεύχθη με την συμπλήρωση μίας ώρας και εν συνεχεία αυτός τους δικαίωσε!

Σκόραρε, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και δεν ήταν δυνατό μετά το έκτο του γκολ απέναντι στην Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις, να μην αποθεωθεί από τον Γιούργκεν Κλοπ:

«Θα μας λείψει ο Οριγκί, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικός όπου και αν πάει. Είναι ένα σέντερ φορ παγκοσμίου κλάσεως, είναι θρύλος και θα παραμείνει θρύλος για πάντα»!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0