Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς 1-1: O Mέσι σφράγισε την πρόωρη κατάκτηση τίτλου! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς 1-1: O Mέσι σφράγισε την πρόωρη κατάκτηση τίτλου! (video)
Η ισοπαλία με σκορ 1-1 της Παρί με αντίπαλο την Λανς, την οδήγησε στην μαθηνατική κατάκτηση της Ligue 1!
Σε γιορτινή διάθεση το Παρκ Ντε Πρενς το οποίο έστησε την φιέστα πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατόρθωσε έστω και δύσκολα να εξασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας που μεταφράζεται σε πρόωρη κατάκτηση του τίτλου. Το μοναδικό τέρμα των Παριζιάνων σημείωσε με υπέροχο τρόπο ο Λιονέλ Μέσι.     
Το πρώτο μέρος έληξε άσφαιρο, με τους γηπεδούχους να έχουν σταθερά το πρώτο χέρι στην κατοχή, αλλά να μην μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους με κύριο μεταφραστή τον Εμπαπέ.     

To ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου συνοδεύτηκε με σκληρό παιχνίδι από αμφότερες τις δύο πλευρές, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του Ντάνσο. Ο αμυντικός της Λανς αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη μετατρέπωντας για την ομάδα του το δεύτερο ημίχρονο σε άθλο.     
Ενώ η αναμέτρηση όδευε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ήρθε η στιγμής που έψαχναν οι Παριζιάνοι. Ο Νεϊμάρ είδε τον Μέσι σε ανοιχτό γήπεδο, του πάσαρε και ο Αργεντίνος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ από απόσταση, στοχεύοντας την αριστερή γωνία του Λέκα.    
Στην δύση της αναμέτρησης (88ο λεπτό) και ενώ οι Παριζιάνοι ήταν έτοιμοι να στήσουν την φιέστα, η χρυσή αλλαγή της Λανς - Ζαν, ισοφάρισε, χωρίς ωστόσο να αλλάζει πολλά για την ουσία των πραγμάτων. Η ισοπαλία αυτή αρκούσε για να στεφθούν οι γηπεδούχοι πρωταθλητές.   

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μαρκίνιος, Ράμος, Κιμπεπέ, Μέντες, Γκέιγ (81' Ντανίλο), Βεράτι, Χακίμι (76' Ντι Μαρία), Νεϊμάρ, Μέσι, Εμπαπέ 
Λανς: Λέκα, Γκραντίτ, Ντάνσο, Γου, Φρανκόφσκι (82' Zαν), Φοφανά, Ντουκουρέ, Κλάους (73' Μασάδο), Κόστα (73' Γκανάγκο), Καλιμουέντο (61' Χαϊντάρα), Σοτόκα (82' Σαίντ)

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0