Football Talk

Ολυμπιακός: Οι επιστροφές, το ρεπό και το πλάνο πρόκρισης

Ολυμπιακός: Οι επιστροφές, το ρεπό και το πλάνο πρόκρισης
Σε ρυθμούς ημιτελικού Κυπέλλου κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στους απόντες της Τούμπας και τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει το πλάνο πρόκρισης. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος 

Σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια όπου οι μέρες του Πάσχα προσφέρονταν για μερικές μέρες ξεκούρασης, αυτή τη φορά δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο Φάληρο τον ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας, με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αν και αρχικά σκεφτόταν να δώσει ρεπό το Μεγάλο Σάββατο στους παίκτες τελικά το μετέφερε για την Κυριακή, ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όσοι αντιμετώπισαν προβλήματα τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα να απουσιάζουν από το ματς της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τους Φορτούνη, Βαλμπουενά και Αγκιμπού Καμαρά. Ο Έλληνας μεσεπιθετικός είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ενόψει της ρεβάνς, ενώ πολύ καλές πιθανότητες έχουν και οι άλλοι δύο. Τα τελικά τεστ θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις και τότε θα έχουμε το τελικό πλάνο. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, κυρίως σε ότι αφορά το πνευματικό κομμάτι, σκέφτεται να διατηρήσει το 4-3-3 με τον Μπουχαλάκη δίπλα στον Εμβιλά στον άξονα και τον Μαντί ή τον Αγκιμπού να τους πλαισιώνει. Από και κει πέρα οι Ελ Αραμπί και Σισέ διεκδικούν τις θέσεις των Τικίνιο και Μανωλά με τον τελευταίο να περνάει και από ένα τσεκάρισμα μετά το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Άκπομ στο πρώτο ματς. 

Στους «Πειραιώτες» ξέρουν πως δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουν την αυτοπεποίθηση πως μέσα στην «καυτή» έδρα τους θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Σε αυτό το πλαίσιο θέλουν να εκμεταλλευτούν την ώθηση που θα δώσει το κοινό στο ξεκίνημα για να πετύχουν πρώτοι γκολ και να επιβάλλουν τους όρους τους, ενώ βασικός άξονας του παιχνιδιού τους θα είναι η αξιοποίηση του Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος διανύει το καλύτερο του διάστημα από τη στιγμή που μετακόμισε στον Ολυμπιακό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0