Football Talk

Μπενίτεθ: «Στην Έβερτον υπέγραψα μεγάλο πρότζεκτ και τελικά είχα μπάτζετ 2 εκατομμυρίων!»

Μπενίτεθ: «Στην Έβερτον υπέγραψα μεγάλο πρότζεκτ και τελικά είχα μπάτζετ 2 εκατομμυρίων!»
Ο Ράφα Μπενίτεθ παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic, όπου αναφέρθηκε στους όρους που είχαν συμφωνηθεί, αλλά δεν τηρήθηκαν, κατά την παρουσία του στην Έβερτον.
Όντας στενά συνδεδεμένος με τη Λίβερπουλ και το «έπος» της Κωνσταντινούπολης το 2005 με την κατάκτηση του Champions League, ο Ράφα Μπενίτεθ αποτέλεσε «persona non grata» για μεγάλο χρονικό διάστημα για τους οπαδούς της Έβερτον.

Παρόλα αυτά, παρότι έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την απόλυσή του από τον σύλλογο, δεν διατηρεί καμία κακία. Τουλάχιστον προς τον κόσμο των «ζαχαρωτών», γιατί όσον αφορά τους ιθύνοντες του συλλόγου, έχει αρκετά παράπονα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στο Athletic:

«Δεν ήξερα ότι δεν υπήρχαν χρήματα. Σε καμία περίπτωση. Όταν υπέγραψα ξεκινήσαμε για ένα μεγάλο πρότζεκτ με μπάτζετ για να πάρουμε παίκτες. Αυτό άλλαξε πολύ γρήγορα γιατί δεν μπορούσαμε να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές για να έρθουν έσοδα. Ήταν δύσκολο. Δεν είχαμε άλλη επιλογή αφού καμία ομάδα δεν έπαιρνε τους ποδοσφαιριστές που είχαμε υπό παραχώρηση. Είχαμε 2 εκατομμύρια μπάτζετ και πήραμε πέντε παίκτες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0