Football Talk

Ο Ρονάλντο λατρεύει τις δυσκολίες και το… Emirates! (video)

Ο Ρονάλντο λατρεύει τις δυσκολίες και το… Emirates! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί αντιμέτωπος για μία ακόμα φορά απέναντι στην Άρσεναλ στο… αγαπημένο του Emirates, με σκοπό να δώσει στην ομάδα του το έναυσμα για comeback και ελπίδες στο κυνήγι για την πρώτη 4άδα

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να μονομαχήσουν με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο (23/4, 14:30) για έναν τελικό με φόντο την 4η θέση στην Premier League. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, καθώς ηττήθηκαν με 4-0 από την Λίβερπουλ αλλά και γιατί ο θάνατος του παιδιού του Ρονάλντο «ταρακούνησε» την ομάδα του αλλά και όλο τον κόσμο. Σε σχέση με την Άρσεναλ που έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί της με μία νίκη στο Stamford Bridge κόντρα στην Τσέλσι (4-2). 

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ θα έχει στην διάθεσή της (πιθανά), τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος είχε κρίνει την αναμέτρηση του πρώτου γύρου (3-2) με τα δύο γκολ του αλλά τρέφει παράλληλα και ιδιαίτερη… συμπάθεια στο γήπεδο της Άρσεναλ.


Μιας και οι φορές που την έχει «πληγώσει» είναι τρεις, μετρώντας πέντε γκολ. Αρχικά, ο 37άχρονος είχε συστηθεί, σκοράροντας δύο τέρματα στη νίκη των «μπέμπηδων» με 4-2 τον Μάιο του 2005 για το πρωτάθλημα. Στην συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2007 η ομάδα του απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), με τον ίδιο να πετυχαίνει ένα γκολ ενώ για τα ημιτελικά του UEFA Champions League το 2009 είχε «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση με δύο γκολ και μία ασίστ (3-1). 

Μάλιστα, εφόσον σκοράρει στο Λονδίνο θα σπάσει το φράγμα των 100 γκολ με την φανέλα της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Φυσικά, μένει να δούμε εάν ο CR7 μπορεί να βγάλει την ομάδα του από αυτή την «κρίση», μετά τη μαύρη εβδομάδα που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0