Football Talk

Ράνγκνικ: «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με όρους ιατρικής»

Ράνγκνικ: «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με όρους ιατρικής»

Ο Ραλφ Ράνγκνικ θέλοντας να προειδοποιήσει τον Έρικ τεν Χαγκ για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσει στο Μάντσεστερ, ανέφερε με ιατρικούς όρους πως ο σύλλογος χρειάζεται εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Η θέση του προπονητή σε ένα τόσο μεγάλο brand όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάντα επισφαλής και απαιτητική, γεγονός που κατάλαβε από πρώτο χέρι ο νυν τεχνικός της, Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Γερμανός τεχνικός προσελήφθη από τους Μπλέιζερς στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, μετά τη βαριά ήττα από τη Γουότφορντ, με σκοπό να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» και να διαχειριστεί την τεταμένη κατάσταση.

Η ιστορία όμως δείχνει ότι απέτυχε, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι εκτός διεκδίκησης όλων των υπαρκτών στόχων, με μονάχα την 4η θέση να απομένει και την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ακόμα και αυτή όμως απομακρύνεται λόγω των ασταθών αποτελεσμάτων και της προβληματικής εικόνας.

Για αυτό άλλωστε οι διοικούντες «έτρεξαν» την περίπτωση του Τεν Χαγκ ελπίζοντας πως θα εξασφαλίσουν μια κανονικότητα στον πάγκο τους την επόμενη χρονιά, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό με την ευρύτερη έννοια.

Ο Ράνγκνικ θέλοντας να επιστήσει την προσοχή στο νέο μάνατζερ για το «βουνό που έχει να ανέβει» μόλις ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με τον Άγιαξ, έκανε μια αφοπλιστική παρομοίωση που θα συζητηθεί.

«Το θετικό είναι ότι όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν χρειάζεσαι καν γυαλιά για να δεις και να αναλύσεις τα προβλήματα. Το μόνο που έχει σημασία είναι το πώς θα τα επιλύσεις.

Για μένα δεν φτάνει να κάνεις κάποιες μικρές τροποποιήσεις και κάποια σουλουπώματα για την αισθητική βελτίωση της κατάστασης. Στην ιατρική θα λέγαμε πως αυτό είναι επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Είναι κάτι καλό όμως. 

Εάν συμβεί αυτό, έχουν συνειδητοποιήσει όλοι ότι αυτό πρέπει να συμβεί και θέλουν να συνεργαστούν, τότε μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Η παρομοίωση αυτή του Γερμανού έδωσε την αφορμή στις δραστήριες σε ανάλογες περιπτώσεις Mirror και Sun να περιπαίξουν με την αναφορά αυτή στα πρωτοσέλιδα τους.

To πρωτοσέλιδο της Mirror:
 mirror_1.jpg

Το πρωτοσέλιδο της Sun:
sun.jpg 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0