Football Talk

Μπαρτσελόνα - Βόλφσμπουργκ 5-1: Με το ένα «πόδι» στον τελικό του Champions League γυναικών, φουλ για υπεράσπιση του τίτλου! (video)

Μπαρτσελόνα - Βόλφσμπουργκ 5-1: Με το ένα «πόδι» στον τελικό του Champions League γυναικών, φουλ για υπεράσπιση του τίτλου! (video)
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 5-1 (22/04) της Βόλφσμπουργκ κι έκανε ένα πρώτο, αλλά μεγάλο «βήμα», για την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League γυναικών!
Το Καμπ Νου «φλεγόταν» για ακόμα μία φορά, δείχνοντας την αφοσίωση των οπαδών του συλλόγου προς την ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της Μπαρτσελόνα κι αυτή με τη σειρά της, τους αντέμειψε!

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 5-1 (22/04) της Βόλφσμπουργκ και βρίσκονται με το ένα «πόδι» στον μεγάλο τελικό του Champions League γυναικών, όπου θα έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους!

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχες φρόντισαν να δείξουν τις προθέσεις τους. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, απέκτησαν προβάδισμα «ασφαλείας», αφού η Μπονμάτι στο 3' και η Χάνσεν στο 10', διαμόρφωσαν το 2-0

Έπειτα, η Χερμόσο και η Πουτέγιας πήραν τη «σκυτάλη», γράφοντας το 4-0 ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με ένα γκολ στο 33' και ένα στο 38' αντίστοιχα!

Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν λογικό, η ένταση του παιχνιδιού «έπεσε», γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στη Βόλφσμπουργκ να βρει το γκολ της τιμής, που θα της άφηνε έστω και ένα μικρό «παράθυρο» ελπίδας ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία (30/04, 19:00).

Εν τέλει, στο 83ο λεπτό, η Πουτέγιας από την «άσπρη βούλα» πέτυχε το δεύτερό της τέρμα και πέμπτο της ομάδας της στη βραδιά, έγραψε το τελικό 5-1 και ουσιαστικά έστειλε την Μπαρτσελόνα από νωρίς στον μεγάλο τελικό του Champions League γυναικών!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπαρτσελόνα (Ζόναταν Χιράλδες): Πάνος, Τορεχόν, Παρέδες, Μάπι Λεόν, Μπονμάτι (81' Καλντεντέι), Γκιγιάρο, Χάνσεν, Χερμόσο (73' Οσοάλα), Τσρνογκόρτσεβιτς (74' Πίνια), Πουτέγιας, Ρόλφο

Βόλφσμπουργκ (Τόμι Στρουτ): Σουλτ, Βεντεμέγιερ, Χέντριχ, Γιάνσεν, Ράουχ, Λατβάιν, Ρόορντ (76' Μπλόμκβιστ), Γιονσντότιρ, Χουτ, Ποπ (61' Παγιόρ), Βάσμουθ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0