Football Talk

Κρέσπο: «Θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στον τελικό»

Κρέσπο: «Θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στον τελικό»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο για την ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού, καθώς υποστήριξε πως πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

 

Με τα «μάτια» στον τελικό του Κυπέλλου βρίσκονται Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο και ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε στο PAOK TV, αναφέροντας πως πιστεύει στην πρόκριση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ταξιδεύει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Τετάρτη (27/04) για την ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας στην Τούμπα.

Όπως είπε: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπούμε δυνατά από την αρχή. Ίσως να είναι λίγο φοβισμένοι γιατί αν σκοράρουμε, ισχύει ακόμα ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, μίλησε και για την σειρά δύσκολων παιχνιδιών του ΠΑΟΚ, κόντρα σε Μαρσέιγ, Άρη και Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο. Το πιο απαιτητικό είναι να κρατήσεις την συγκέντρωση σου. Σε αυτά τα παιχνίδια το ψυχολογικό κομμάτι είναι ίσως πάνω και από το σωματικό. Νομίζω όμως ότι γενικά είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Το χρειαζόμασταν αυτό με τα τελευταία παιχνίδια. Μας έλειψε μόνο το γκολ, το οποίο προσπαθήσαμε να βρούμε αλλά ήταν δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο του Ολυμπιακού και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

«Όχι (δεν νομίζω πως έχει «αδειάσει» η ομάδα). Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Είναι δεδομένο ότι αν είχαμε λίγο καλύτερη απόδοση ίσως να ήμασταν σε καλύτερη θέση σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλά, όχι, είμαστε έτοιμοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελευταίο μήνα της σεζόν και ξέρουμε όλοι μας πόσο σημαντικός είναι για όλους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0