Football Talk

Κλοπ: «Πέρυσι φοβήθηκα μην παίξουμε Conference League, φέτος δεν περίμενα να διεκδικούμε τα πάντα»!

Κλοπ: «Πέρυσι φοβήθηκα μην παίξουμε Conference League, φέτος δεν περίμενα να διεκδικούμε τα πάντα»!

Εξηγώντας πως φέτος η κατάσταση είναι μεν δύσκολη με συνεχόμενα ματς, αλλά δεν παύει να είναι ωραία περίοδος για τη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε την περσινή του ανησυχία για την τελική κατάταξη της ομάδας του στην Premier League, αλλά και την έκπληξή του για όσα έχουν καταφέρει φέτος οι «κόκκινοι».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Έβερτον το απόγευμα της Κυριακής, ο Γιούργκεν Κλοπ ίσως για πρώτη φορά χαμογέλασε και δεν γκρίνιαξε με τα απανωτά ματς και την ένταση που δεν σταματάει στη Λίβερπουλ αυτό το διάστημα...

«Δεν κοιτάζουμε μακριά, μόνο κάθε παιχνίδι στην ώρα του. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που παίζουμε συνέχεια, αλλά είναι μια κατάσταση την οποία όλοι λατρεύουμε αυτή τη στιγμή όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό που κάνουμε.

Δεν περιμέναμε να είμαστε μέσα σε όλα μέχρι και αυτή τη στιγμή. Έχουμε κατακτήσει μια διοργάνωση και έχουμε άλλες τρεις. Πέρυσι είχαμε καταστάσεις όπου φοβόμασταν μην παίξουμε τελικά στο Conference League, αλλά φέτος βελτιωθήκαμε.

Φυσικά δεν περίμενα να έχουμε πάρει το Λιγκ Καπ, να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή της Premier League, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι» είπε ο Κλοπ.

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0