Football Talk

AS: «Παίρνει Ρίντιγκερ και Τσουαμενί, μαζί με τον Εμπαπέ, η Ρεάλ Μαδρίτης»!

AS: «Παίρνει Ρίντιγκερ και Τσουαμενί, μαζί με τον Εμπαπέ, η Ρεάλ Μαδρίτης»!

Μπορεί τα τελευταία δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για πιθανότητα παραμονής του Κίλιαν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η AS υποστηρίζει πως ο Γάλλος τα έχει βρει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης και πως μαζί με αυτόν, στους Μαδριλένους θα καταλήξουν και ο Αντόνιο Ρίντιγκερ με τον Τσουαμενί.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά αν όσα γράφει η AS ισχύουν, πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού θα είναι σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Κίλιαν Εμπαπέ τα έχει βρει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν είναι το μοναδικό «hot» όνομα που θα προπονείται τον χειμώνα υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι.

Μαζί του φημολογείται πως θα μετακομίσουν στην Ισπανία και ο Αντόνιο Ρίντιγκερ με τον Τσουαμενί! Ο πρώτος ούτως ή άλλως μοιάζει σίγουρο πως θα αποχωρήσει από την Τσέλσι, καθώς εξακολουθεί να μην απαντά θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί, ενώ ο δεύτερος είναι περιζήτητος τόσο σε Αγγλία, όσο και σε Ισπανία, αλλά έχει τοποθετήσει στο κάδρο των προτιμήσεών του, τους Μαδριλένους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0