Football Talk

Τεράστιο μπάτζετ για μεταγραφές στον Τεν Χαγκ για να αλλάξει την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τεράστιο μπάτζετ για μεταγραφές στον Τεν Χαγκ για να αλλάξει την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Την δυνατότητα να πραγματοποιήσει ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται πως θα έχει ο Τεν Χαγκ με το «καλημέρα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να διαθέτει περίπου 120 εκατομμύρια στον Ολλανδό για να επενδύσει και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας από τη νέα σεζόν!

Μπορεί ο Τεν Χαγκ να αποτελεί ένα ιδιαίτερο project για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και θα αποτελέσει την πρώτη του ομάδα σε επίπεδο Premier League, όμως η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» δείχνει να τον πιστεύει!

Για τον λόγο αυτό, δείχνει αποφασισμένη να τον στηρίξει όσο μπορεί με το… καλημέρα, δίνοντάς του μέχρι και 120 εκατομμύρια για να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί.

Φημολογείται άλλωστε πως θα αποχωρήσουν έως και 12 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, με τους Γουάν Μπισάκα, Έρικ Μπεϊγί, Άλεξ Τέγιες, Φιλ Τζόους, Μάρκους Ράσφορντ και Τζέσι Λίνγκαρντ να συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς.

Παράλληλα, ο Νεμάνια Μάτιτς έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του και ο Μέισον Γκρίνγουντ αποτελεί ξένο σώμα! Συνεπώς, μόνο παράλογο δεν θεωρείται το γεγονός πως ο Ολλανδός προπονητής θα έχει ένα τέτοιο budget στην διάθεσή του, με πρώτο του στόχο να ξαναβάλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην συζήτηση για την διεκδίκηση του Champions League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0