Football Talk

ΑΕΚ: Η μεγάλη απόφαση του Μελισσανίδη για προπονητή και τι περιμένει

ΑΕΚ: Η μεγάλη απόφαση του Μελισσανίδη για προπονητή και τι περιμένει

Η συνάντηση με τον Αλμέιδα, οι συναντήσεις και με άλλους υποψηφίους και ο χρόνος που χρειάζεται.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Σε ρυθμούς «Ματίας Αλμέιδα» κύλησε η Μ. Τετάρτη για την ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος τεχνικός ταξίδεψε στη χώρα μας, ξεκουράστηκε δυο ώρες στο ξενοδοχείο του, είδε Κονέ και Παπαδημητρίου και το απόγευμα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία του στην AEGEAN.

Μελισσανίδης και Αλμέιδα τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα, δείπνησαν και η ιστορία δείχνει ότι δεν έχει χαλάσει. Όμως όλα παραμένουν ανοιχτά. Εκτός από τον Αλμέιδα ο Μελισσανίδης έχει συζητήσεις και με άλλους προπονητές. Υπάρχει η περίπτωση του Λέκο, υπάρχει η περίπτωση του Ντι Φρανστέσκο, ας κρατήσουμε και την περίπτωση Πίρλο ανοιχτή. Όπως ανοιχτή είναι και αυτή του Ρούντι Γκαρσία.

Ο Γάλλος δείχνει να είναι ο διακαής πόθος, όμως έχει ζητήσει χρόνο και η ΑΕΚ δεν έχει πολύ είναι αλήθεια. Ενδεχόμενο σοβαρό και επιθυμία της Ένωσης είναι να κάνει τις επόμενες ημέρες μία τελευταία προσπάθεια για τον Ρούντι Γκαρσία.

Επιπλέον, υπάρχει άλλος ένας προπονητής που έχει στη λίστα της η ΑΕΚ και το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα. Φαίνεται, δηλαδή, ότι η διοίκηση περιμένει κάποια απάντηση και προσπαθεί να κερδίσει όσο γίνεται περισσότερο χρόνο πριν προχωρήσει στην οριστική της επιλογή. Επί της ουσίας η ΑΕΚ έχει στη λίστα της 4-5 προπονητές με τους οποίους έχει συζητήσει για όλα.

Η τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ. Ο στόχος να έχει η ΑΕΚ προπονητή πριν φύγει ο Απρίλιος είναι εφικτός και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται στην ομάδα. Η τελική και μεγάλη απόφαση ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος πλέον έχει πλήρη εικόνα για τους υποψήφιους προπονητές που έχει συζητήσει και καλείται να αποφασίσει…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0