Football Talk

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ο Μπενζεμά έχανε πέναλτι, αλλά... καθάρισαν οι «αντί – σταρ»! (video)

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ο Μπενζεμά έχανε πέναλτι, αλλά... καθάρισαν οι «αντί – σταρ»! (video)

Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να αστόχησε σε δύο εκτελέσεις πέναλτι, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε ακόμη και στην κακή βραδιά του πρώτου της σκόρερ να πάρει τη νίκη απέναντι στην Οσασούνα με 3-1.

Ακόμη και οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κάποια στιγμή σε κακή ημέρα. Μία τέτοια βίωσε απέναντι στην Οσασούνα ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αστόχησε δις σε εκτελέσεις πέναλτι, αλλά η ομάδα του βρήκε άλλους πρωταγωνιστές για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικότερα, ο Νταβίντ Αλάμπα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, αλλά σύντομα η Οσασούνα απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκει γκολ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της, ισοφαρίζοντας σε 60 δευτερόλεπτα.

Σκόρερ ήταν ο Μπούντιμιρ και ενώ όλα έδειχναν πως οι Μαδριλένοι περιορίζονται σε μία ανούσια κατοχή της μπάλας, ο Ασένσιο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Από εκεί και πέρα, είχαμε το αρνητικό… σόου του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην La Liga τα τελευταία 17 χρόνια που αστοχεί σε δύο εκτελέσεις πέναλτι στο ίδιο ματς.

Αστόχησε στο 52’, συνέβη το ίδιο στο 59’ και όσο περνούσε ο χρόνος η Ρεάλ δικαιολογημένα αγχωνόταν. Ωστόσο, το 2-1 παρέμενε, ο Λούκας Βάσκεθ διαμόρφωσε το τελικό σκορ και η «Βασίλισσα» μεγάλωσε την διαφορά της από την 2η Ατλέτικο Μαδρίτης στο +17 με ίδιες αναμετρήσεις (33)!

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Βιδάλ, Γκαρθία, Αρίντανς, Ανγκέλ (68’ Μπάρχα), Μαρτίνεθ (68’ Όιερ), Μπράσανατς (79’ Τόρες), Μονκαγιόλα, Άβιλα (86’ Μπαρμπέρο), Μπούντιμιρ, Γκαρθία (46’ Σάντσεθ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα (46’ Καρβαχάλ), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (73’ Ίσκο), Θεμπάγιος (71’ Κρόος), Ασένσιο, Μπενζεμά, Ροντρίγκο (90’ Βινίσιους)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0