Football Talk

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου 2-1: Χρυσός Φόρσμπεργκ την έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου!

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου 2-1: Χρυσός Φόρσμπεργκ την έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου!

Με τον Φόρσμπεργκ να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λειψία επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας πήρε για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Λειψία. Οι «κόκκινοι ταύροι» χρειάστηκαν να φέρουν το ματς τούμπα, ωστόσο κατάφεραν εν τέλει να επικρατήσουν με 2-1 της Ουνιόν Βερολίνου και πάνε να βρουν τη Φράιμπουργκ στον μεγάλο τελικό σε έναν μήνα από τώρα (21/5).

Το προβάδισμα πήρε αρχικά η Ουνιόν με τον Μπέκερ να ανοίγει το σκορ στο 25’, έπειτα από ωραία μπαλιά του Τρίμελ από τα δεξιά. Η Λειψία άργησε αλλά κατάφερε να αντιδράσει, με τον Αντρέ Σίλβα να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 61’ και να φέρνει την ισορροπία και πάλι στο παιχνίδι.

Τελικά το ματς σφράγισε ο Φόρσμπεργκ, ο οποίος έγραψε το 2-1 στο 90’+3 με ωραία κεφαλιά.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκούλατσι, Σικαμάν, Όρμπαν, Γκβάρντιολ (90' Χάλστενμπεργκ), Λάιμερ, Χένριχς, Όλμο, Σομποσλάι (62' Φόρσμπεργκ), Ανχελίνιο, Ενκουνκού, Σίλβα (90' Πόουλσεν)

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Ρένοβ, Τζέκελ, Κνόχε, Μπαουμγκάρτι, Τρίμελ, Χαραγκούτσι (64' Σάφερ), Κεντίρα, Πρέμελ, Οτσίπκα, Μπέκερ (77' Φόγκλσαμερ), Αγουονίγι (77' Μισέλ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0