Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 0-0: Ισοπαλία που μπορεί να κοστίσει στους «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 0-0: Ισοπαλία που μπορεί να κοστίσει στους «ροχιμπλάνκος»

Η «γκέλα» της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γρανάδα, μπορεί να στοιχήσει βαθμολογικά στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και την είσοδό της στο Champions League.

Στο «μηδέν» κόλλησαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Γρανάδα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga. Οι «ροχιμπλάνκος» αν και ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και να φτάσουν στο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να περάσει την άμυνα της ομάδας του Αϊτόρ Καράνκα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ορισμένες φορές να απαντήσουν στην κόντρα, δίχως ωστόσο να καταγράψουν κάτι καλό.

Στο δεύτερο μισό ο Γκριεζμάν είχε μια καλή στιγμή στο 49’, με τους γηπεδούχους να πιέζουν συνεχώς στα επόμενα λεπτά. Λίγο πριν τη λήξη του ματς, στο 89’, ο Κούνια είχε μια τεράστια ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του τη νίκη αλλά τελικά το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα από τη Μαδρίτη έδωσε την ευκαιρία στις Μπέτις, Σοσιεδάδ να την πλησιάσουν και στις Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη να την ρίξουν στην τέταρτη θέση!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Γιορέντε (90+1' Σιμεόνε), Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο (46' Σουάρες), Κόκε, Σεράνο (46' Βρσάλικο), Ντε Πολ, Καράσκο, Κορέα (66' Λόντι), Γκριεζμάν (70' Κούνια)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιλιάνο, Κίνι, Ντίαθ, Ντουάρτε, Εσκουδέρο, Πουέρτας (85’ Ράμπα), Μίγια, Πέτροβιτς, Κογιάδο (76’ Μοντόρο), Σουάρες (76’ Μπάκα), Ματσίς (62’ Ουζούνι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0