Football Talk

Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα 0-1: Σπουδαία νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις (video)

Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα 0-1: Σπουδαία νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις (video)

Τεράστια νίκη για την Σαλερνιτάνα, η οποία πέρασε από το Φρίουλι επικρατώντας της Ουντινέζε με 1-0, χάρη στο γκολ του Βέρντι στο 90+3’!

Τον αγώνα ανάμεσα σε Ουντινέζε και Σαλερνιτάνα σίγουρα δεν θα… απόλαυσαν οι ουδέτεροι, αφήνει όμως χαμόγελα στις τάξεις των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Νίκολα πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς με δραματικό τρόπο και συνεχίζει την… υπερπροσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, με τους Σιλβέστρι και Σέπε να έχουν ένα ήσυχο απόγευμα. Οι δύο τερματοφύλακες ήταν έτοιμοι στις λίγες περιπτώσεις που χρειάστηκε να αντιδράσουν διατηρώντας ανέπαφες τις εστίες του για 90 λεπτά.

Κάπου εκεί όμως ανέλαβε ο Βέρντι, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 87’. Ο Ιταλός επιθετικός μετά από ασίστ του Έντερσον «εκτέλεσε» τον Σιλβέστρι για να χαρίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όντας στις λεπτομέρειες καλύτεροι, δεν ήταν όμως και αποτελεσματικοί. Η Σαλερνιτάνα εκμεταλλεύτηκε την δική της ευκαιρία και έφυγε με το διπλό.

Η Ουντινέζε παρέμεινε έτσι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, ενώ η Σαλερνιτάνα «σκαρφάλωσε» στην 19η με 22, κάτι που τις δίνει την δυνατότητα να ελπίζει ακόμα στο θαύμα της παραμονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Τσιόφι): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μάρι, Πέρεζ, Σόπι (69’ Ζέεγκελααρ), Αρσλάν (57’ Μακένγκο), Γιάγιαλο (57’ Γουάλας), Σάμαρντζιτς, Ουντόγκι, Ντεουλοφέου, Πουσέτο (65’ Σαξές)

Σαλερνιτάνα (Νταβίντε Νίκολα): Σέπε, Φάτσιο, Ραντοβάνοβιτς, Γκιόμπερ, Ρανιέρι, Μπόχινεν, Κουλιμπαλί (71’ Κάστανος), Έντερσον, Ζορτέα, Ριμπερί (72’ Μίκαελ), Μπονατσόλι (87’ Βέρντι)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0