Football Talk

Ολυμπιακός: Με κλειστά χαρτιά και το μάτι να… γυαλίζει στη Θεσσαλονίκη

Ολυμπιακός: Με κλειστά χαρτιά και το μάτι να… γυαλίζει στη Θεσσαλονίκη

Με τον Μαντί Καμαρά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού που νωρίτερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κλειστά χαρτιά τον Πέδρο Μαρτίνς που επιχείρησε να «τσιτώσει» τους παίκτες στο Ρέντη.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα ματς που έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα κρίνεται ως ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν για τους Πειραιώτες. Το μαρτυρούν τόσο η επίσκεψη αντιπροσωπείας της Θύρας 7 στην προπόνηση της Δευτέρας, όσο και η τελευταία ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του. 

Η ήττα στη Λεωφόρο την Κυριακή και η εμφάνιση της ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας και άπαντες θέλουν να αντιστρέψουν άμεσα του κλίμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν και στάθηκε στο γεγονός πως από δω και πέρα το μίνιμουμ που οφείλουν να δείχνουν είναι πάθος και θέληση. «Δε μπορεί να πηγαίνουν οι άλλοι πιο γρήγορα και πιο δυνατά στη μπάλα. Δε γίνεται να μας παίρνουν τις μονομαχίες. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια με αποφασιστικότητα», τόνισε μεταξύ άλλων. 

Ο κόσμος της ομάδας, ο πρόεδρος, ο προπονητής, όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού περιμένει να δει τα μάτια των παικτών να γυαλίζουν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στην Τούμπα και είναι σαφές πως το μήνυμα έχει μεταφερθεί με όλους τους τρόπους. 

Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του σε μία προσπάθεια, ίσως, να τους έχει όλους στην τσίτα. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, αλλά μαζί με την ομάδα ταξίδεψε και ο Μαντί Καμαρά διεκδικεί ακόμα και θέση στην ενδεκάδα. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται επίσης μαζί με την αποστολή και οι Κούντε, Ρόνι Λόπες που έχουν πολύ καιρό να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η εκτίμηση που μπορεί να γίνει είναι πως συγκριτικά με την ενδεκάδα της Κυριακής δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Σίγουρα η μία θα αφορά τη θέση του Μαμαντού Κανέ, ενδεχομένως να καθίσει στον πάγκο και ο Λαλά, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και η έκπληξη με τους «ερυθρόλευκους» να παρατάσσονται με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όπως είχε συμβεί και στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το πλάνο επίσης συμπεριλαμβάνει την μέγιστη αξιοποίηση του πιο φορμαρισμένου εξτρέμ της ομάδας και αυτός δεν άλλος από τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Τούμπα και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0