Football Talk

Καρμόνα: «Να τιμήσουμε το όνομα και την ιστορία του Αστέρα» (video)

Καρμόνα: «Να τιμήσουμε το όνομα και την ιστορία του Αστέρα» (video)

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Καρμόνα κατά τη βράβευσή του με τον τίτλο του MVP στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό.

Τον τίτλο του MVP στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό κέρδισε ο Νταβίντ Καρμόνα. Ο ίδιος στις δηλώσεις του κατά τη βράβευσή του τόνισε μεταξύ άλλων πως αυτό που δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι η ιστορία και το όνομά του.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Τέτοιου τύπου βραβεία είναι πάντα πολύ σημαντικά για έναν ποδοσφαιριστή, καθώς δείχνει πως η δουλειά του αναγνωρίζεται από τον κόσμο και αυτό με αφήνει ικανοποιημένο. Ένα βραβείο με γεμίζει ευθύνη και μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, έχουμε ακόμα κάποια παιχνίδια να παίξουμε και θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο.

Το σημαντικότερο για εμάς και αυτό που μας δίνει κίνητρο είναι πως αγωνιζόμαστε σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας και θέλουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να τιμήσουμε το όνομα και την ιστορία του Αστέρα. Θέλουμε να νικήσουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0