Football Talk

Αμβούργο - Φράιμπουργκ 1-3: Για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό DFB Pokal η ομάδα του Στράιχ! (video)

Αμβούργο - Φράιμπουργκ 1-3: Για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό DFB Pokal η ομάδα του Στράιχ! (video)

Μεγάλη νίκη και τεράστια επιτυχία για την Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε του Αμβούργου με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό του DFB Pokal για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Εξαιρετική εμφάνιση και ιστορική πρόκριση στον τελικό του DFB Pokal για την Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αμβούργου. Η ομάδα της Bundesliga 2 προσπάθησε να κάνει ένα μικρό θαύμα, το ταξίδι της όμως τελείωσε στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με φόρα στον αγώνα, καθορίζοντας από το πρώτο ημίχρονο ποιος θα είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Μόλις στο 11’ ο Πέτερσεν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με κεφαλιά, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Χέφλερ διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων με ένα εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Η Φράιμπουργκ είχε… πάρει φόρα και δεν σταμάταγε πουθενά, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρίφο στο 35’. Το Αμβούργο προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, μειώνοντας με τον Σούχονεν στο 39’, ένα γκολ όμως που ακυρώθηκε ως offside μετά από εξέταση του VAR.

Το έργο των γηπεδούχων στο δεύτερο 45λεπτο ήταν τουλάχιστον δύσκολο, με την ομάδα του Γουόλτερ να ψάχνει μια επική ανατροπή. Η διαφορά δυναμικότητας όμως ήταν φανερή και παρά την βελτίωση της εικόνας του Αμβούργου η Φράιμπουργκ δεν είχε πρόβλημα να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα. Οι «δεινόσαυροι» κατάφεραν μόνο να μειώσουν με τον Γκλέιτζελ στο 88', ένα γκολ όμως που ουσιαστικά δεν άλλαξε την έκβαση του αγώνα.

Σπουδαία εμφάνιση για την Φράιμπουργκ, η οποία «κλείδωσε» την παρουσία της στον τελικό του DFB Pokal για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αμβούργο (Τιμ Γουόλτερ): Φερνάντες, Χέιερ, Βούσκοβιτς, Σόνλαου, Βάγκνομαν (82' Μούχαϊμ), Μέφερτ, Ρέις (69' Κόφμαν), Τζάτα (82' Αλιντού), Κίτελ, Σούχονεν (85' Τσακβετάντζε), Γλέιτζελ

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Γκίντερ, Σλότερμπεκ, Λίνχαρτ, Σμιντ (90+1' Σιντίγια), Χέφλερ, Έγκεσταϊν, Γκρίφο (79' Βάισχοπτ), Τζέονγκ (79' Χάμπερερ), Σάλαϊ (64' Χέλερ), Πέτερσεν (64' Ντεμίροβιτς)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0