Football Talk

Κάντιθ: Το «αγκάθι» που τσιμπάει την Μπαρτσελόνα χάρη στα γκολ του Λούκας Πέρεθ! (video)

Κάντιθ: Το «αγκάθι» που τσιμπάει την Μπαρτσελόνα χάρη στα γκολ του Λούκας Πέρεθ! (video)

Η Κάντιθ πραγματοποίησε ιστορική εμφάνιση την Δευτέρα (18/4) κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου (1-0) και σημείωσε την πρώτη της νίκη στην έδρα των «μπλαουγκράνα», με τη βοήθεια του Λούκας Πέρεθ

Η αρμάδα του Σέρχιο το έκανε ξανά! Πέτυχε μία τεράστιας σημασίας νίκη στη Βαρκελώνη που τους έβγαλε από την ζώνη του υποβιβασμού και μετράει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητη επί των Καταλανών, όσα και τα γκολ που έχει πετύχει ο Πέρεθ εναντίον της. Ενώ στις φετινές επισκέψεις της σε Κάμπ Νόου (1-0) και Σαντιάγκο Μπερναμπέου (0-0) κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, δεν έχει δεχθεί γκολ. 

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 0-1 

18/4/2022. Οι «πειρατές» πηγαίνουν στο Καμπ Νόου «κρίσης», καθώς οι φίλαθλοι της και η διοίκηση ακόμα προσπαθούν να βρουν τον λόγο που παρευρέθηκαν 30.000 οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτηςστην έδρα τους για τον αντίστοιχο αγώνα του UEFA Europa League. Έτσι λοιπόν, η 18η Κάντιθ με έναν εξαιρετικό Λεντέσμα στα γκολπόστ και τον έμπειρο Πέρεθ να σκοράρει με την πρώτη ευκαιρία που του δίνεται, «κλέβει» το τρίποντο και παίρνει ανάσα, μιας και σκαρφαλώνει στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-0 

23/9/2021. Η Κάντιθ καταφέρνει να αποσπάσει την ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στους «μπλαουγκράνα» και σαφώς αισθάνεται αδικημένη για το 0-0, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 1-1 

21/2/2021. Άλλο ένα «μπλακ άουτ», άλλη μία «αυτοκτονία» για την τότε «Μπάρτσα» του Ρόναλντ Κούμαν που παρά τις πολλαπλές ευκαιρίες και το 81% κατοχή μπάλας, ο Κλεμάν Λενγκλέ κάνει ένα ανόητο πέναλτι στο 89’ και ο Άλεξ Φερνάντεθ νικάει τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν για το τελικό 1-1.

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 2-1 

5/12/202015 χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου, η Κάντιθ «κλέβει» το τρίποντο στην έδρα της από τους «μπαλουγκράνα» με μόλις δύο σουτ στο τέρμα και 17% κατοχή. Μάλιστα, θα μπορούσε να μην δεχθεί γκολ, διότι αυτό προήλθε από αυτογκόλ του Πέδρο Αλκαλά. 

Ο Λούκας Πέρεθ έχει… ξαναχτυπήσει! 

Βέβαια, αυτή την σπουδαία νίκη οι «κίτρινοι» την οφείλουν στον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο οποίος γνωρίζει πως είναι να πρωταγωνιστείς ενάντια στις «μεγάλες» ομάδες και στις κρίσιμες περιπτώσεις. Μπορεί το γκολ της Δευτέρας (18/4) να ήταν το πρώτο του με την φανέλα της Κάντιθ στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος έχει «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Ρουμπέν Σομπρίνο για να «σκοτώσει» την Βιγιαρεάλ (1-0) στο 90ο λεπτό και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Ενώ στο Καμπ Νόου έχει σκοράρει σε άλλες δύο περιπτώσεις με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Επίσης και με τη φανέλα της πρώην του ομάδας, Ντεπορτίβο Αλαβές, τη σεζόν 2019/20 έχει βάλει το «λιθαράκι» του για να «παγώσει» το Αλφρέντο Ντι Στέφανο και να νικήσει την «Βασίλισσα» με 2-1,σκοράροντας ένα γκολ. Μιας και με τη φανέλα των «babazorros» έχει γράψει… ιστορία στα γήπεδα της La Liga μετρώντας 15 γκολ και εννέα ασίστ σε 62 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να κρατήσει την ομάδα του στην πρώτη κατηγορία και τις δύο αυτές χρονιές. 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0