Football Talk

Καν για Λεβαντόφσκι: «Δεν είναι παιχνίδι η ανανέωσή του για να πατήσουμε απλώς ένα κουμπί!»

Καν για Λεβαντόφσκι: «Δεν είναι παιχνίδι η ανανέωσή του για να πατήσουμε απλώς ένα κουμπί!»
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Στη σαφή πρόθεση της Μπάγερν Μονάχου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε ο Όλιβερ Καν, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως μόνο εύκολο δεν είναι το έργο των Βαυαρών.

Αναλυτικά τα όσα είπε μιλώντας στο Sport1:

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Ρόμπερτ και θέλουμε να μείνει στην Μπάγερν όσο το δυνατόν περισσότερο. Προφανώς, κάποιοι πιστεύουν ότι τέτοιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια είναι σαν ένα διαδικτυακό παιχνίδι μάνατζερ, όπου κάνω κλικ κάπου και στη συνέχεια ο παίκτης επεκτείνει αμέσως το συμβόλαιό του. Ο Ρόμπερτ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα να σκοράρει 30, 40 γκολ κάθε χρόνο. Φυσικά, κάποια στιγμή τέτοιοι παίκτες έχουν την ιδέα: "Έχω πετύχει τα πάντα εδώ και κέρδισα τα πάντα". Μετά χρειάζεται χρόνος για να τους πείσεις να μείνουν».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαδικτυακή επίθεση που έγινε προς τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά τον αποκλεισμό της από τη Βιγιαρεάλ, στα προημιτελικά του Champions League.

«Πρέπει να μπορείς να δέχεσαι την κριτική και να την αφήνεις πίσω σου. Αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του να παίζεις για την Μπάγερν. Εδώ, ωστόσο, τα όρια ξεπερνιούνται. Τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που στέλνουν απειλές θανάτου σε άλλους ανώνυμα; Δεν υπάρχει τίποτα πιο δειλό από το να δυσφημίζεις άλλους ανθρώπους και να τους προσβάλλεις ανώνυμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0