Football Talk

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Μπενζεμά από άλλον γαλαξία, ανατροπή από άλλον πλανήτη και η La Liga δεν χάνεται! (video)

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Μπενζεμά από άλλον γαλαξία, ανατροπή από άλλον πλανήτη και η La Liga δεν χάνεται! (video)
Τι κι αν η Σεβίλλη προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 25'; Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την... κόλαση και με ένα buzzer beater του Μπενζεμά στο 90+2' επικράτησε με 3-2 (17/04) μέσα στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, αφήνοντας τους διώκτες της στη βαθμολογία της La Liga, στο -15!
Ψυχή πρωταθλήτριας έβγαλε η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Σεβίλλης! Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε το ματς... τούμπα στις καθυστερήσεις, με σκόρερ ποιον άλλον; Μα φυσικά τον Καρίμ Μπενζεμά!

Οι «μερένχες» ξέφυγαν στο +15 από τους διώκτες τους και με έξι αγωνιστικές να απομένουν έως το τέλος της φετινής La Liga, ο τίτλος απλώς δεν χάνεται!


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για τη Σεβίλλη, αφού στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 21ο λεπτό, ο Ιβάν Ράκιτιτς μετουσίωσε ένα φάουλ εκτός περιοχής σε γκολ, μέσω μίας υποδειγματικής εκτέλεσης φάουλ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουρτουά.

 
Με το momentum υπέρ τους, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ! Στο 25' ο Λαμέλα έγινε αποδέκτης μίας εξαιρετικής ασίστ και με όμορφο τελείωμα, έγραψε το 2-0, δίνοντας προβάδισμα «ασφαλείας» στην ομάδα του!

 
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να βγάλει άμεσα αντίδραση, αλλά δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, λίγο έλειψε να μειώσει. Ο Καρίμ Μπενζεμά ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα, σούταρε εντός περιοχής, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
 
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως είχαν διάθεση να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν στο 50ο λεπτό. Ο Ροντρίγκο, με υπέροχο τελείωμα μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στον «ουρανό» της εστίας!

 
Μάλιστα, οι «μερένχες» έχασαν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μιλιτάο δοκίμασε το «πόδι» του και ανάγκασε τον Μπόνο να αποδείξει τα αντανακλαστικά του, διατηρώντας το σκορ αναλλοίωτο.
 
Εν τέλει, η ισοφάριση ήρθε επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας. Ο Καρβαχάλ έκανε μία εξαιρετική ασίστ προς τον Νάτσο, που «λύτρωσε» την ομάδα του, γράφοντας το 2-2! Όπως φάνηκε, όμως, δεν ήταν αρκετό για τον Καρίμ Μπενζεμά!

Ο Γάλλος φορ «ντύθηκε» και πάλι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και με ένα buzzer beater στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε το 3-2 για τη Ρεάλ Μαδρίτης και «υπέγραψε» μία επική ανατροπή, που ουσιαστικά «κλειδώνει» τον τίτλο για την ομάδα του!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σεβίλλη (Γιούλεν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια (62' Γκουντέλι), Χορδάν, Ράκιτιτς, Λαμέλα (72' Οκάμπος), Πάπου Γκόμες (46' Τόρες), Κορόνα (62' Αουγκούστινσον), Μαρσιάλ (41' Μιρ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεθ (81' Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Καρβαχάλ, Μόντριτς (81' Ασένσιο), Καμαβινγκά (46' Ροντρίγκο), Κροος, Βαλβέρδε, Βινίσιους Τζούνιορ, Μπενζεμά (90+6' Ντίας)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0