Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-1: Σαν από μηχανής Θεός ο Καράσκο λύτρωσε τους «ροχιμπλάνκος»!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-1: Σαν από μηχανής Θεός ο Καράσκο λύτρωσε τους «ροχιμπλάνκος»!
Σώθηκε από τον Καράσκο η Ατλέτικο Μαδρίτης μέσω πέναλτι στο 90+10’ και πήρε μία σημαντική νίκη που ίσως να άξιζαν οι φιλοξενούμενοι (2-1).

Τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων έβαλε η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε στο τελευταίο λεπτό, χάρη στον Γιάνικ Φερέιρα Καράσκο που μπήκε στο ημίχρονο και… άλλαξε το ματς.

Παρά το στατικό πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες που επέλεξαν να αγωνιστούν αμφότερες με τριάδα στην άμυνα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε την κίνηση «ματ» στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τους Αντουάν Γκριεζμάν, Ματέους Κούνια και Γιάνικ Καράσκο, με τους δύο τελευταίους να συνεργάζονται στο 52’ για να σπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Καθώς ο Βραζιλιάνος σέρβιρε στον Βέλγο μία πάσα εντός περιοχής και ο Καράσκο με πολύ ωραία τρίπλα και πλασέ άνοιξε το σκορ. Μέχρις ότου, ο Τζοφρί Κοντογκμπιά να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και λίγο αργότερα ο Ραούλ Ντε Τομάς να σκοράρει από απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Γιάν Όμπλακ να έχει μερίδιο ευθύνης, καθώς η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 90+10’ και ο Καράσκο διπλασίασε και τα δικά του αλλά και τα τέρματα της ομάδας του, πανηγυρίζοντας με τους «ερυθρόλευκους».

Οι ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο (46’ Κούνια), Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι (59’ Ερμόσο), Κοντογκμπιά, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (46’ Γκριεζμάν), Κορέα (78’ Ντε Πολ), Φέλιξ (46’ Καράσκο)

Εσπανιόλ (Βιθέντε Μορένο): Λόπεθ, Καλέρο, Γκόμεθ (80’ Λι), Καμπρέρα, Χιλ (46’ Χιλ), Πεδρόσα (87’ Ντίντακ), Νταρντέρ, Μπαρέ (60’ Μελέντο), Βιλένα (60’ Μορλάνιες), Πουάδο, Ντε Τομάς

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0