Football Talk

Αρμίνια – Μπάγερν Μονάχου 0-3: Οι Βαυαροί έκαναν την δουλειά σε ένα ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Βασιλειάδη (video)

Αρμίνια – Μπάγερν Μονάχου 0-3: Οι Βαυαροί έκαναν την δουλειά σε ένα ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Βασιλειάδη (video)

Χρειάστηκε μόλις 45 λεπτά η Μπάγερν Μονάχου για να κάνει την… δουλειά απέναντι στην Αρμίνια του Βασιλειάδη, επικρατώντας με 3-0 και παίρνοντας μια άνετη νίκη.

Αρκούσε ένα ημίχρονο στη Μπάγερν Μονάχου για να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Αρμίνια, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με 3-0. Όλη η… δουλειά έγινε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα του Νάγκελσμαν πήρε προβάδισμα με 2-0 και δεν δυσκολεύτηκε να το διατηρήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στον αγώνα και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της να γίνει επιθετική. Μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Λόρσεν, ο οποίος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σουτ του Λεβαντόφσκι.

Η Αρμίνια προσπάθησε να ισοφαρίσει και είχε κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να παραβιάσει την εστία του Μάνουελ Νόιερ. Τελικά, οι Βαυαροί θα διπλασίαζαν τα γκολ τους με τον Γκνάμπρι, μετά από απίστευτη πάσα του Κίμιχ στον χώρο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν απλά στο να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και το κατάφεραν με αρκετή ευκολία. Μάλιστα, βρήκαν και τρίτο γκολ, με τον Μουσιάλα στο 84’ να «κλειδώνει» την νίκη.

Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας η Μπάγερν, ενώ η Αρμίνια βρίσκεται στην προτελευταία θέση, δύο βαθμούς μακριά από τα play off  και τρεις από την σωτηρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρμίνια (Φρανκ Κράμερ): Ορτέγκα, Πίπερ, Ράμος, Νίλσον, Λάρσεν (39' Μπέλο), Πριέτλ, Κούνζε (45' Βασιλειάδης), Βίμερ, Σχοπφ (74' Κάστρο), Οκουγκάβα, Σέρα (74' Χακ)

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Ουπαμεκανό, Νιανζού (46' Στάνισιτς), Παβάρ, Ντέιβις, Γκορετσκά, Μίλερ (61' Μουσιάλα), Κίμιχ, Γκνάμπρι (89' Βίντοβιτς), Ζάμπιτσερ (61' Σανέ), Λεβαντόφσκι (89' Τσούπο-Μοτίνγκ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0