Football Talk

Ολυμπιακός: Το απίστευτο κέρδος από ενδεχόμενη πώληση του... Κάιπερς!

Ολυμπιακός: Το απίστευτο κέρδος από ενδεχόμενη πώληση του... Κάιπερς!

Τα βελγικά ΜΜΕ δεν σταματούν να εμπλέκουν τον Ούγκο Κάιπερς με τη Γάνδη και ο Ολυμπιακός τρίβει τα… χέρια του.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ούγκο Κάιπερς αποφάσισε να επιστρέψει στο Βέλγιο έπειτα από μία σεζόν στον Ολυμπιακό. Στη χώρα μας είχε μία αξιοπρεπή πορεία στα «ερυθρόλευκα» αλλά είχε εντυπωσιάσει στον Εργοτέλη, όπου μέτρησε 22 γκολ σε μία σεζόν.

Παρά το… χάος που είχε γίνει με την ΑΕΚ, ο Βέλγος φορ βρήκε τη φόρμα του και στη Μαλίν δείχνει πόσα μπορεί να προσφέρει από την πρώτη του χρονιά. Τα 750 χιλιάδες ευρώ που δαπάνησε ο βελγικός σύλλογος έχουν βγει και με το… παραπάνω.

Αυτό επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ των βελγικών ΜΜΕ, η οποία φέρνει τον νεαρό άσο ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Γάνδη. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν και ο 25χρονος επιθετικός είναι ψηλά στη λίστα.

Λογικό άλλωστε, αν σκεφτεί κάποιος πως μετράει ήδη 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, δεν είναι και τόσο… φθηνός, καθώς η Γάνδη είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της πέντε εκατ. ευρώ.

Και εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50% (!). Πράγμα που σημαίνει, πως αν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, τότε θα μπουν στα ταμεία σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ και σε συνδυασμό με τα 750 χιλιάδες ευρώ που μπήκαν από τη μεταγραφή, τότε μιλάμε για ένα κέρδος άνω των τριών εκατ. ευρώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0