Football Talk

Χετάφε – Βιγιαρεάλ 1-2: Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση επί της Μπάγερν (video)

Χετάφε – Βιγιαρεάλ 1-2: Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση επί της Μπάγερν (video)

Με την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League επί της Μπάγερν να δίνει… φτερά στα πόδια της, η Βιγιαρεάλ επικράτησε στη έδρα της Χετάφε με 2-1 για την 32η αγωνιστική της La Liga, δίνοντας τέλος στο κακό σερί της εντός συνόρων.

Σπουδαία νίκη για την Βιγιαρεάλ επί της Χετάφε στο Αλφόνσο Πέρεθ με 2-1, τόσο βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, η ομάδα του Ουνάι Έμερι κυριάρχησε στον αγώνα και έφυγε επάξια με τους τρεις βαθμούς.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό με τον Μορένο, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και κακή εκτίμηση του Σόρια. Πολύ γρήγορα διπλασίασε τα γκολ της με τον Τριγκέρος, ο οποίος στο 16’ θα εκμεταλλευτεί την ωραία πάσα του Μορένο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο 45λεπτο ανήκε δικαιωματικά στην ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία ήταν κυριαρχική και δεν άφηνε τους γηπεδούχους να πάρουν «ανάσα». Στο δεύτερο μέρος ο Σάντσεζ Φλόρες έκανε αλλαγές στην ομάδα του και ισορρόπησε τον αγώνα.

Στο 63’, μάλιστα, κατάφερε να μειώσει με τον Ενές Ουνάλ. Μετά από επέλαση του Ολιβέρα, ο Τούρκος βρήκε την μπάλα μπροστά του και δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Ρούλι. Το γκολ αυτό όμως δεν έφτανε για την ανατροπή, με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους.

Η Βιγιαρεάλ με τους τρεις αυτούς βαθμούς έφτασε τους 49 και πλησίασε την Ρεάλ Σοσιεδάδ που βρίσκεται στην έκτη θέση με 55. Η Χετάφε, από την άλλη πλευρά, παραμένει στην 15η θέση, τέσσερεις βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

Χετάφε (Κίκε Σάντσεζ Φλόρες): Σόρια, Σουάρεζ (84’ Ιγκλέσιας), Καμπάκο (46’ Μαγιοράλ), Κουένκα, Μίτροβιτς, Ολιβέρα, Αραμπάρι, Αλένια (46’ Ροντρίγκεζ), Μακσίμοβιτς, Σάντρο (77’ Βιλάρ), Ουνάλ

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Πεντράθα, Τόρες, Μαντί, Οριέ, Τριγκέρος (84’ Γκόμεζ), Ιμπόρα, Παρέχο (68’ Καπού), Τσουκουέζε (68’ Πίνο), Αλκάθερ (61’ Ντανζουμά), Μορένο (61’ Λο Σέλσο)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0