Football Talk

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ματς που θα ξεχαστεί εύκολα στο Αγρίνιο (video)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ματς που θα ξεχαστεί εύκολα στο Αγρίνιο (video)

Παναιτωλικός και Αστέρα «κόλλησαν» στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των play out, σ’ ένα ματς που έλειψαν οι καλές ευκαιρίες.

Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των play out. Ένα ματς το οποίο βαθμολογικά δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, ενώ ουσιαστικά δεν θα μπορούσε κανείς να πει και το ακριβώς αντίθετο. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από το παιχνίδι είναι το γεγονός πως οι Αγρινιώτες παρέμειναν και μαθηματικά στην κατηγορία.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση δεν άργησε καθόλου να έρθει , με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι αυτός που απείλησε πρώτος. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή έπειτα από ωραία διαγώνια μπαλιά, με τον Ανέστη να αποκρούει.  

Το επόμενο διάστημα ο Παναιτωλικός κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Εν αντιθέσει οι φιλοξενούμενοι είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία, καρμπόν με αυτή των πρώτων λεπτών: ο Ριέρα, δηλαδή, έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ και ο Ανέστης μπλόκαρε (13’).

Η πρώτη τελική για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26ο λεπτό, με τον Κορνέλιους να πιάνει ένα σουτ από τα αριστερά. Ο Τσιφτσής όμως βρισκόταν σταθερά στη θέση του και κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 34ο λεπτό οι Αρκάδες απείλησαν και για τρίτη φορά! Πιο συγκεκριμένα ο Μπενίτο έκανε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη κι εν τέλει πέρασε άουτ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με το θέαμα να μην είναι τόσο χορτάτο όπως θα περίμενε κανείς.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Εξίσου δυναμικά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης. Στο 50ο μόλις λεπτό ο Κρέσπι πετάχτηκε για να «πιάσει» ένα γέμισα από τα αριστερά, όμως το πλασέ του τελικά δεν ήταν καλό.

Ο Μίλαν Ράσταβατς με τις κινήσεις του, να ρίξει στη μάχη τους Μπαράλες και Κανελλόπουλο, έκανε προφανές πως η ομάδα του ήθελε να βρει ένα γκολ και να πάρει το τρίποντο. Γενικότερα όντως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και γενικά απειλούσαν την αντίπαλη εστία, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που δεν είχε καταφέρει να γίνει ουσιαστικά απειλητικός μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Οι Αγρινιώτες σημείωσαν μια καλή ευκαιρία στο 85’, με τον Βέργο να είναι πρωταγωνιστής αυτής. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έφυγαν στην κόντρα με τον 26χρονο επιθετικό να γίνεται δέκτης της μπάλας από το αριστερό μέρος της περιοχής και να κάνει το σουτ. Ο Τσιφτσής είχε όμως άμεση αντίδραση και κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά.

Ο MVP

Ο Αντριάν Ριέρα. Ο εξτρέμ του Αστέρα σημείωσε τις πιο επικίνδυνες φάσεις για την ομάδα του –αλλά και εν γένει στο παιχνίδι– ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά με κάποιο γκολ.

Η φάση του αγώνα

Σ’ ένα παιχνίδι λειψό σε καλές ευκαιρίες, ίσως η μόνη αξιοσημείωτη εκείνη του Ριέρα στο 13’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (70’ Μπαρμπόσα), Μεντόσα, Ντουάρτε (82’ Βαρόνε), Βέργος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένζα, Άλβαρες, Αντζουλάς, Μουνάφο (82’ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46’ Βαλιέντε), Τιλίκα (32’ Κρέσπι), Σίτο, Ριέρα (64’ Μπαράλες), Μπενίτο (64’ Κανελλόπουλος)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0