Football Talk

Γκλάντμπαχ - Κολωνία 1-3: Καθάρισαν το ντέρμπι του Ρήνου μέσα σε μισή ώρα οι «τράγοι»!

Γκλάντμπαχ - Κολωνία 1-3: Καθάρισαν το ντέρμπι του Ρήνου μέσα σε μισή ώρα οι «τράγοι»!
Η Κολωνία επικράτησε με 3-1 της Γκλάντμπαχ (16/04) και «πάτησε» ξανά στην πρώτη εξάδα της Bundesliga!
Μισή ώρα παιχνιδιού ήταν αρκετή για την Κολωνία, ώστε όχι μόνο να προσπεράσει το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ, αλλά να στήσει «πάρτι» στην έδρα της αντιπάλου της και στο ντέρμπι του Ρήνου, όπως αποδεικνύει και το τελικό 3-1 (16/04)!
 
Έκτοι στην Bundesliga πλέον οι «τράγοι», που έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Χόφενχαϊμ και περιμένουν κάποιο «δώρο» από την Γκρόιτερ Φιρτ που την αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/04, 18:30), ώστε να διατηρηθούν εκεί.
 
 
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 5ο λεπτό απέκτησαν προβάδισμα! Ο Μοντέστ έλαβε μία εξαιρετική πάσα και δεν λάθεψε, γράφοντας το 1-0 με ωραίο τελείωμα!
 
Στην αμέσως επόμενη ευκαιρία που δόθηκε στην Κολωνία, φρόντισε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Κάινζ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 2-0!
 
Με το momentum υπέρ της, κατάφερε να «τελειώσει» την αναμέτρηση από το 34ο λεπτό, με τον Λιούμπισιτς να κάνει το 3-0 με έναν «κεραυνό», που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ!
 
Έκτοτε, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε δραματικά, με τους γηπεδούχους να συμβιβάζονται με την ιδέα της ήττας. Το μόνο που κατάφεραν στα εναπομείναντα λεπτά, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Εμπολό στο 85', που διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο 3-1.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γκλάντμπαχ (Άντι Χίτερ): Ζόμερ, Γκίντερ (38' Σκάλι), Ελβέντι, Μπεγιέ, Λάινερ (46' Νετς), Νόιχαους (46' Κράμερ), Κονέ (71' Μπένες, αντ. 75' Στιντλ), Μπενσεμπαΐνι, Πλεά, Χόφμαν, Εμπολό
 
Κολωνία (Στέφεν Μπάουμγκαρτ): Σβάμπε, Εχιζίμπουε (80' Σμιτς), Κιλιάν, Χούμπερς, Χέκτορ, Σκίρι, Οζκάν, Λιούμπισιτς (80' Σαούμπ), Ουθ (80' Ντούντα), Κάινζ (61' Τίλμαν), Μοντέστ (90+2' Λεμπέρλ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0